Dual SIM telefón kúpite už aj v Telekome. Orange sa pridá čoskoro

Dvaja najväčší operátori sa roky bránili predaju telefónov na dve SIM karty. Po dlhom čase prichádza zmena.

Záujemcom o dual SIM zariadenia začalo svitať na lepšie časy. Na zmenu upozornil web živé.sk.

Pred necelým rokom sme sa venovali kúpe telefónov na dve SIM karty od slovenských operátorov a v článku Dual SIM mobil od operátora? Orange a Telekom druhý slot blokujú sme k tejto téme priniesli aj vyjadrenie obidvoch operátorov. V tom čase Telekom nad zmenou neuvažoval, Orange sa predaju dual SIM telefónov v budúcnosti nebránil.

Nakoniec je to naopak a ružový operátor začal predávať telefóny na dve SIM skôr než oranžový.

Aktuálne nájdete v ponuke Telekomu dva modely: Motorolu Moto X4 a Honor 9. O podpore dvoch SIM kariet sa dozviete len z detailných parametrov telefónu na webe operátora. V názve žiadnu nápovedu nenájdete.

Bližší termín štartu predaja dual SIM telefón v Orangei nie je známy, zákazníci ale vraj podľa vyjadrenia hovorkyne operátora pre web živé.sk nebudú dlho čakať. Doteraz spomedzi slovenských mobilných operátorov tento typ telefónov predávalo iba O2, veľmi obmedzenú ponuku má 4ka.

Zdroj: živé.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 21.02.2018 - 19:53

A coze sa stalo? ...konecne

marek123421.02.2018 - 23:00 Trvalý odkaz

Prichádzali o dosť zákazníkov, resp. brandovanie stálo viac ako nejaký volný 2 slot. Ja osobne potrebujem 2 SIM telefón, takže som doteraz kupoval za hotové, zvyčajne z Gearbest.com alebo od O2. Ešte odporúčam vymakaný model predaja, aký ma O2 napr. k O2 Fér. Aj dnes som kupoval od nich telefón, pritom som zákazníkom Telekomu.

nanoSIM22.02.2018 - 08:58 Trvalý odkaz

Marek, a čo je vymakané na modeli predaja k O2 fér?

Celá diskusia 3 príspevky