Bose SoundSport Free: bezdrôtové Bluetooth slúchadlá pre športovcov

Ponúknu desaťmetrový dosah, odolnosť voči ošplechnutiu a optimalizovaný inteligentný ekvalizér, ktorý sa postará o kvalitný zvuk. Ich výdrž je stanovená na päť hodín a nabijete ich pomocou ochranného puzdra.

Firma Bose je známa najmä výrobou kvalitných reproduktorov. Novinka SoundSport Free je určená najmä športovcom. Ich dizajn je navrhnutý tak, aby v uchu pohodlne držali a nevypadávali pri akejkoľvek športovej aktivite. Podobne ako Samsung Gear IconX alebo Apple AirPods nie sú spojené žiadnym káblom.

Základné parametre:

Rozmery: slúchadlá 2,5 x 3,1 x 3 cm, puzdro 3,8 x 10 x 4,8 cm, hmotnosť: slúchadlá 18 gramov, puzdro 80 gramov, výdrž batérie: 5 hodín, doba nabíjania: 2 hodiny, odolnosť: IPX4, Bluetooth, dosah 10 metrov.

Obsah balenia:

Bose SoundSport Free, prenosné ochranné puzdro, USB kábel, 3 veľkosti silikónových náušníkov StayHere+ Sport.

Každý zo špuntov váži len 18 gramov. Majú špeciálne hydrofóbne membrány, ktoré zabezpečujú odolnosť voči vode a potu, pričom prepúšťajú zvuk v celom frekvenčnom pásme. Výrobca garantuje kvalitu reprodukcie, ktorá zodpovedá najvyšším štandardom Bose.

K telefónu alebo tabletu ich pripojíte cez Bluetooth s dosahom 10 metrov. Kvalitu zvuku zabezpečuje optimalizovaný inteligentný ekvalizér a okrem počúvania hudby ich môžete využiť aj na prijímanie či ukončenie hovoru. V oboch slúchadlách sa nachádza vstavaná batéria, ktorá má zaručiť 5-hodinovú výdrž. Ako ďalšia zásoba energie poslúži prenosné ochranné puzdro, ktoré je súčasťou balenia. Slúchadlá ním dokážete plne nabiť dvakrát. Celkové nabíjanie trvá dve hodiny.

Bose SoundSport Free budú na Slovensku dostupné od budúceho týždňa za cenu 199,95 eur. Vybrať si budete môcť z čiernej alebo modro-žltej farebnej kombinácie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu