Orange: volania Navzájom zadarmo s paušálom už od 8 eur

Neobmedzené volania v skupine si môžu užívať už aj zákazníci s nižším mesačným poplatkom 20 eur. Podmienkou je aktivovaný balík služieb Love.

Operátor nové portfólio Love uviedol v septembri minulého roka ako náhradu za predchádzajúci Orange Mix. Balíky služieb ponúkajú paušál s nekonečnými volaniami spolu s pevným internetom, televíziou do domácnosti ďalšími výhodami.

Jednou z nich je aj automatická možnosť založiť si svoju skupinu Navzájom zadarmo pre každé telefónne číslo v rodine s balíkom služieb Love. Ku každému balíku si zákazník môže zobrať tri ďalšie hlasové paušály.

Na výber má paušál Go Europe 32 eur s akciovou cenou 20 eur alebo paušál Go Europe 12 eur s akciovou cenou 8 eur mesačne. Každý z majiteľov hlasového paušálu si pre svoje telefónne číslo môže založiť skupinu Navzájom zadarmo, do ktorej si pridá svojich blízkych a komunikujú navzájom zadarmo.

Kým bez balíka Love si skupinu ľudí môže vytvoriť len zákazník s paušálom pri mesačnom poplatku aspoň 20 eur, v rámci Love tak môže urobiť už pri paušále s poplatkom od 8 eur.

Orange prináša ešte jednu novinku. Skupinu Navzájom zadarmo si môžu zákazníci rozšíriť z pôvodných päť na osem členov za mesačný poplatok 3 eurá za každého člena navyše. Okrem toho zákazník získava možnosť byť členom až dvoch skupín súčasne, takisto za 3 eurá mesačne.

Už od svojho uvedenia na trh v máji 2014 patrí služba Navzájom zadarmo medzi dlhodobo najobľúbenejšie. Ku koncu roka 2017 evidoval Orange 146 665 skupín Navzájom zadarmo s celkovým počtom 583 828 zákazníkov.

Najaktívnejšia skupina za mesiac pretelefonovala 15 089 minút. V počte poslaných SMS správ dominuje skupina s počtom 14 603 poslaných smsiek za mesiac. Priemerný počet členov v jednej skupine sú štyria, priemerný počet pretelefonovaných minút 359,8 a priemerný počet poslaných SMS správ 95,5.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu