Pri kúpe Honoru 9 dostanete zadarmo fitnes náramok Band 3

Honor podporí predaj vlajkovej lode užitočným darčekom. U vybraných predajcov teraz dostanete pri kúpe Honoru 9 inteligentný športový náramok.

Čínsky výrobca po niekoľkých mesiacoch opäť prináša atraktívnu ponuku. Každý, kto si od 27. novembra až do konca tohto roka kúpi Honor 9, dostane k nemu náramok Honor Band 3 v čiernej farbe ako darček.

Náramok je odolný voči vode, má čiernobiely 0,91" PMOLED displej s rozlíšením 128 x 32 bodov, zabudovaný snímač srdcového tepu, krokomer a zobrazuje doručené notifikácie zo spárovaného smartfónu. Polykarbónové lesklé telo náramku ukrýva 100 mAh batériu, ktorá ponúkne až 30-dňovú výdrž na jedno nabitie.

Kompatibilný je nielen s operačným systémom Android vo verzii 4.4 a vyššie, ale tiež s iOS 8.0 a jeho novšími verziami. Podrobnú recenziu si prečítate v článku Honor Band 3 - najprv notifikácie, potom čas.

Honor 9 má 5,15'' Full HD displej a elegantný dizajn so skleneným povrchom, ktorý je však veľmi klzký. Medzi kľúčové špecifikácie patrí čipser HiSilicon Kirin 960, 4 GB operačná pamäť RAM, 64 GB úložisko, duálny 12 Mpix fotoaparát a 3200 mAh batéria. Kompletnú recenziu nájdete tu.

Honor 9 kúpite za odporúčanú cenu 429 eur, bežná cena náramka Band 3 je 69 eur. Akcia platí u všetkých autorizovaných predajcov vrátane operátorov v online predaji alebo do vypredania zásob.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu