Študenti 36 krajín majú Spotify Premium za polovicu

Obľúbená hudobná služba Spotify je študentom vysokých škol na vybraných trhoch dostupná s 50 % zľavou z mesačného poplatku. Ponuku môžu využiť napríklad v susedných Čechách, Poľsku i Maďarsku. Študenti slovenských škol majú smolu.

Od 19. apríla ponúka Spotify študentom v 33 nových krajinách po celom svete účet Premium za polovicu štandardnej ceny. K US, UK a DE trhom pribudli AT, AU, BE, BR, CA, CH, Cl, CO, CZ, DK, ES, EE, ES, FI, FR, GR, HK, HU, ID, IE, IT, JP, LT, LU, LV MX, NL, NZ, PH, PL, PT, SG a TR. Slovensko (SK) medzi nimi chýba.

Stačí sa zaregistrovať na stránke www.spotify.com/student, vyplniť potrebné údaje a doložiť potvrdenie o štúdiu. Po vybavení všetkých formalít získa študent 50 % zľavu na dobu 12 mesiacov. Zaplatí 2,99 € namiesto bežnej ceny 5,99 €.

Po uplynutí jedného roka musí používateľ doložiť nové potvrdenie, že stále študuje. Ponuka je určená študentom akreditovaných odborov vysokoškolských inštitúcií. Kompletné podmienky nájdete na stránke www.spotify.com. Kto si už platí Premium účet a zaregistruje sa ako študent, polovičná zľava mu začne platiť po skončení predplatného.

Koho zaujíma, aký veľký dátový balíček potrebuje pri aktívnom využívaní streamovacích služieb, odpoveď nájde v článku Koľko dát spotrebujú hudobné služby Spotify a Deezer za hodinu?. Porovnanie hudobných služieb Deezer a Spotify nájdete v tomto článku. Mobilnú aplikáciu Spotify si stiahnete z Google Play alebo App Store.

Zdroj: press.spotify.com

Diskusia k článku:

funboy 20.04.2017 - 10:49

Má niekto skúsenosť s rodinným predplatným? Platnosť rodinného predplatného sa rozšírila až na šesť samostatných užívateľov pri zachovaní ceny 8,99 eur mesačne. Cena za jedno predplatné v rámci balíka je tak po prepočte len 1,5 eura. http://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok/393959-spotify-na-slovensku-opat-zlacnelo-vdaka-rodinnemu-predplatnemu/ Napriek názvu nemusí ísť o rodinných príslušníkov, do aplikácie sa dá pozvať ľubovoľná osoba odoslaním e-mailovej pozvánky. Teda slovenskí študenti nemusia mať až takú smolu. Môžu mať Spotify Premium aj za polovicu z polovice. :-)

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease20.04.2017 - 11:33 Trvalý odkaz

Sa mi marí, že Wayne to používa.
Ja mám v práci Tidal kvôli vyššej kvalite streamu.

viperman20.04.2017 - 12:02 Trvalý odkaz

ja to tak pouzivam, dohodol som sa tak s kamosmi a ficime na tom, zadal som adresu ze seci byvaju u mna :) a no problem :)

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne20.04.2017 - 12:19 Trvalý odkaz

fonyboy ano, funguje to presne ako pise viperman. vsetci, ktori su "v baliku" musia byvat unho na adrese a musis odkliknut cestne prehlasenie, ze su tvoja rodina. je to super vec. myslim ze za rovnaku cenu je aj apple music predplatne, rodinne, tiez pre 1+5, a google play music neviem, neskusal som.

Celá diskusia 5 príspevkov