Telekom ponúka hudobnú službu Deezer so zľavou

Operátor prichádza s novou podobou využívania služby. Od februára môžu zákazníci získať hudobnú službu Deezer s až 50 % zľavou oproti štandardnej cene. Ušetria aj zákazníci bez viazanosti.

Pred tromi rokmi zaradil Telekom do svojho portfólia hudobnú službu Deezer. Pre vybrané paušály bola vtedy služba bezplatná, pre zvyšné so zľavou v rôznej výške. Teraz Telekom prichádza s novými možnosťami.

Zákazníci Bez záväzkov, všetkých Happy paušálov, resp. aj služieb pevnej siete (Pevná linka, Magio internet, Magio TV) si môžu aktivovať špeciálny variant Deezer Premium Plus s viazanosťou na 12 mesiacov za 2,99 € mesačne. Pre jednoduchú aktiváciu vytvoril Telekom aj SMS príkaz DEEZER 12M ZAP na číslo 12323.

Druhou možnosťou je využívanie Deezer Premium Plus bez viazanosti – táto možnosť je pre zákazníkov Telekomu k dispozícii za 4,99 € mesačne. Pre aktiváciu tejto služby je určený SMS príkaz DEEZER ZAP na číslo 12323.

Deezer ponúka prístup k viac než 40 miliónom hudobných skladieb. V ponuke nájdete rôzne hudobné štýly vrátane slovenskej a českej produkcie. Používatelia účtu Deezer Premium Plus môžu využiť doplnkové funkcie, napríklad počúvanie hudby v off-line režime, Flow či tvorbu a zdieľanie playlistov. Telekom teraz prináša zákazníkom možnosť získať platený Premium účet so zľavou.

Bežná cena mesačného poplatku za samostatný účet je od 5,99 €, účet Deezer Family s možnosťou vytvorenia až šiestich samostatných profilov stojí 8,99 €. Zaujíma vás, aký veľký dátový balíček potrebujete pri aktívnom využívaní streamovacej služby? Odpoveď nájdete v nedávnom článku Koľko dát spotrebujú hudobné služby Spotify a Deezer za hodinu?.

Deezer je k dispozícii pre smartfóny, tablety i PC na operačných systémoch Android, iOS, Windows Phone a BlackBerry.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

galaxi 07.02.2017 - 12:53

Nezaujala ma ponuka.

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy07.02.2017 - 13:38 Trvalý odkaz

od 4ky by to bola ponuka roka :)

Celá diskusia 2 príspevky