Telekom: Deezer pre vybrané programy zadarmo, pre ostatných so zľavou

Telekom sa spojil s franzúskym Deezerom a prináša službu na streamovanie hudby za výhodnejší mesačný poplatok. Pre vyššie Happy paušály a internetové programy dokonca úplne zadarmo.

Telekom do svojho portfólia zaradí od 1. februára 2014 hudobnú službu Deezer. Vďaka exkluzívnej spolupráci ponúkne službu zákazníkom zadarmo alebo za výhodnejších podmienok.

Klasické hudobné CD-čka postupne vytláča streamovanie hudby z internetu. Hlavnou výhodou je prístup k obrovskej databáze skladieb rôznych žánrov.

Deezer vznikol vo Francúzsku v roku 2007 a o dva roky neskôr už spúšťal platené účty Premium a Premium+. Do roku 2012 sa službe podarilo postupne preniknúť do 160-tich krajín celého sveta a uzavrela licenčné zmluvy s 2000 vydavateľstvami.

Aktuálne je dostupná v 182 krajinách a má päť miliónov platiacich používateľov. Za posledných 12 mesiacov stúpol počet používateľov až 2,5-násobne.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Ako funguje Deezer?

Deezer je streamingová hudobná služba, ktorá zákazníkovi za mesačný poplatok ponúka prístup k viac než 30 miliónom hudobných skladieb. V ponuke nájdete rôznr hudobné štýly vrátane slovenskej a českej produkcie. Nechýba ani exkluzívny obsah či skoršie uvedenie albumov.

Hudbu si môžete sťahovať z internetu do svojho mobilu či tabletu alebo počúvať počas internetového pripojenia v počítači. Hudbu môže mať vo svojom mobilnom zariadení k dispozícii i v zahraničí, a to vďaka off-line módu.

Popri obrovskej knižnici hudby má služba aj unikátne funkcie. Špeciálny algoritmus ponúkne ďalšie skladby podľa preferovanej hudby alebo iných albumov, ktoré ste doteraz počúvali. Skladby sú nahrané vo vysokej kvalite (320 kbps).

Deezer má k dispozícii po celom svete aj tím editorov, ktorí tvoria playlisty pre svojich poslucháčov. Hudbu, ktorá sa vám páči však môžete aj sami odporúčať svojim priateľom, či už priamo v službe Deezer alebo cez sociálne siete Facebook, Twitter alebo Google Plus.

ikona

Porovnanie hudobných služieb Deezer a SpotifyTelekom sa už onedlho spojí s hudobnou službou Deezer. Jeho zákazníci by tak mali dostať možnosť využívať túto hudobnú službu so zľavou. Presné podmienky zatiaľ nepoznáme, Deezer sme si však krátko porovnali s jeho najväčším konkurentom Spotify.

V Telekome bude služba ponúkaná v dvoch verziách: Premium a Premium Plus. Obe majú prístup k celej knižnici titulov, playlistov a zdieľaniu skladieb. Premium Plus má navyše možnosť počúvania off-line alebo sťahovanie hudby do mobilu či tabletu.

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Windows Phone

BlackBerry

Popri mobilných paušáloch Happy budú môcť Deezer získať zadarmo alebo výhodnejšie zákazníci digitálnej TV Magio alebo internetových programov.

Pri mobilných paušáloch majú Deezer zahrnutý v mesačnom poplatku zákazníci Happy XL a XXL, ostatné Happy či iné paušály ho majú k dispozícii za 4,99 €.

“Deezer”

Bez mesačných poplatkov môžu Deezer používať aj zákazníci internetových programov Turbo 3 / Optik 3 pri súčasnom využívaní mobilného paušálu. Bez mobilného paušálu majú Deezer zdarma vo verzii Premium, prípadne za 2 eurá mesačne Premium Plus.

Zákazníci ostatných internetových programov (Turbo 2 / Optik 2 a nižšie) respektíve celého televízneho portfólia (Magio TV i Magio Sat) môžu získať Deezer za 4,99 € mesačne.

Telekom ponúkne Deezer aj zákazníkom konkurenčných operátorov či ďalším záujemcom na Slovensku. Vďaka exkluzívnej spolupráci si budú môcť kúpiť a využívať verziu Premium Plus cez dcérsku spoločnosť Zoznam za 5,49 € mesačne. Bežná cena je 5,99 €, ušetria tak mesačne 50 centov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu