LG Watch Style na prvých fotografiách

Známy leaker Evan Blass zverejnil na svojom Twitter účte produktové fotografie pripravovaných inteligentných Google hodiniek vo verzii Style. Vyrábať ich má LG a dizajnom zaujmú najmä ženy.

O prvých Google hodinkách sa špekuluje už dlho. Pred pár dňami sme vás informovali, že od 9. februára 2017 má byť dostupná aktualizácia na novú verziu operačného systému pre nositeľné zariadenia Android Wear 2.0, ktorú Google predstavil ešte v máji 2016.

Pripravované smart hodinky, na ktorých Google spolupracuje s LG, majú byť prvým zariadením, v ktorom pobeží nový Android Wear 2.0. Očakáva sa, že LG Smart Watch prídu v dvoch verziách: menšie pomenované Style a väčšie i vybavenejšie Sport. Evan Blass, ktorého zverejnené informácie sa veľakrát potvrdili, a tak patrí medzi dôveryhodné zdroje, zverejnil na svojom Twitter účte produktové fotografie menšieho modelu, vhodného najmä na menšiu ruku.

Watch Style by mali dostať 1,2-palcový ciferník, 512 MB RAM, 4 GB vnútorný priestor a 240 mAh batériu. Konektivitu zabezpečí Wi-Fi, Bluetooth a GPS. Ako vidno z fotogtafií, snímač tepu srdca im chýba. Očakáva sa odolnosť voči vode a prachu IP67. Hlavným ovládacím prvkom, okrem dotykového displeja, bude digitálna korunka, ktorú poznáme z hodiniek Apple Watch.

Hodinky majú byť kompatibilné s operačným systémom Android a iOS. Je pravdepodobné, že sa s nimi stretneme aj na februárovom MWC v Barcelone.

Zdroj: twitter.com/evleaks

Diskusia k článku:

Začať diskusiu