Chcete mať Android 7.0 na Huawei P9 Lite medzi prvými? Staňte sa beta testerom

Majitelia obľúbeného modelu nemusia čakať na oficiálnu aktualizáciu novej verzie Androidu 7.0 Nougat, ale môžu sa registrovať ako beta tester a mať nový Android vo svojom mobile medzi prvými. Ako na to?

Musíte byť vlastníkom modelu Huawei P9 Lite s kódovým označením VNS-L21. Informáciu nájdete v menu v časti Informácie. Na stránke consumer.huawei.com si stiahnete aplikáciu Beta - Friendly User Test. Po otvorení aplikácie vyjadríte súhlas s podmienkami a prihlásite sa pod svojim Huawei ID. Pokiaľ účet ešte nemáte, založíte si nový. Po prihlášení sa zapojíte do projektu a počkáte pár dní, kým vám príde na telefón upozornenie, že si môžete stiahnuť aktualizačný súbor.

Aby ste mohli testovať nový Android je potrebné sa v aplikácii prihlásiť do 20. januára. Beta verzia bude uvoľnená približne 21. januára a samotné testovanie pobeží do 4. februára. Vaše pripomienky a poznatky odošlete výrobcovi prostredníctvom aplikácie.

Nová platforma Android 7.0 Nougat má byť rýchlejšia, bezpečnejšia, s natívnou podporou dvoch aplikácií na jednom displeji, vylepšeným multitaskingom a vynoveným notifikačným centrom, z ktorého sa bude dať rýchlo odpovedať na doručenú správu. Určite poteší sľubovaná lepšia výdrž batérie či nové funkcie vo fotoaparáte.

Spolu s Androidom 7.0 príde aj nová verzia používateľského prostredia EMUI 5.0, ktorá už beží v novinke Huawei Mate 9. Podrobne sme sa novinkám v Androide 7.0 venovali v tomto článku.

Zdroj: consumer.huawei.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu