Orange prináša inteligentné hodinky Vector Watch Luna

V Orangei si môžete kúpiť vode a nárazu odolné smart hodinky s klasickým dizajnom a 30-dňovou výdržou batérie. Monitorujú kroky, vzdialenosti, kvalitu spánku, spálené kalórie a sú kompatibilné s operačným systémom Android, iOS a Windows Phone.

Orange zaradil do ponuky štýlové inteligentné hodinky s okrúhlym 44 mm ciferníkom a certifikáciou 5ATM, takže ich nemusíte odkladať pri umývaní rúk či sprchovaní. S hodinkami Vector Watch Luna máte prehľad o vašich aktivitách, prejdenej vzdialenosti, počte krokov, spálených kalóriách a dĺžke a kvalite vášho spánku.

Základné parametre:

Priemer ciferníka 44 mm, šírka vymeniteľného remienka 22 mm, hmotnosť tela 59 gramov, hmotnosť náramka 12 - 98 gramov, Bluetooth, vodeodolnosť 5 ATM, akcelerometer, Ambient Light Sensor, gyroskop, výdrž batérie 30 dní, doba nabíjania 2,5 až 3 hodiny, kompatibilita s OS Android, iOS, Windows Phone.

Na smartfónoch a tabletoch môžete všetky obrázky v článku priblížiť pomocou dvoch prstov. Na počítači môžete obrázok klikom presunúť do popredia a šípkami na klávesnici preskočiť na ďalší.

Na monochromatickom displeji zobrazia počasie, notifikácie o prichádzajúcom hovore, doručenej správe, udalosti z kalendára, spolupracujú s aplikáciami Facebook, Twitter, Evernote a ďalšími. Vzhľad ciferníka si môžete meniť. Nastaviť sa dá diskrétne oznamovanie vibráciami. Vstavaná batéria by mala zabezpečiť až 30-dňovú výdrž na jedno nabitie. Nabíja sa pomocou magnetickej kolísky s USB koncovkou, podobne ako napríklad Withings Steel HR. Tie majú síce výdrž "len" 25 dní, ale navyše ponúkajú aj snímač tepu srdca a nižšiu cenu.

ikona

Vector Luna - hodinky, na ktoré som čakalRecenzia inteligentných hodiniek, ktoré ponúkajú 30-dňovú výdrž na jedno nabitie a všetky očakávané funkcie.

Jeden model Vector Watch dostala od Orangeu dobrodružná expedícia Vietnamsko. Piati cestovatelia absolvujú 15-tisíc kilometrov dlhú trať na jednom aute a motorke, pričom prekročia hranice až 15-tich krajín a otestuje nielen garantovanú 30-dňovú výdrž Vector Watch, ale aj ďalšie služby a technológie od Orangeu. Dobrodružnú cestu expedície môžete sledovať na instagramovom aj facebookovom profile Orangeu.

Hodinky Vector Watch Luna sú kompatibilné nielen s operačným systémom Android 4.4 a novším a iOS od verzie 8.0, ale aj s Windows Phone 8.1 a vyšším. Úplný zoznam kompatibilných zariadení nájdete na stránke www.vectorwatch.com/compatibility.

Orange ponúka tieto modely:

- Vector Watch Luna Stainless Steel 394,99 €

- Vector Watch Luna Black Silicone 394,99 €

- Vector Watch Luna Rose Gold 494,99 €

Využiť môžete i možnosť platby na splátky bez navýšenia, pri kúpe k paušálu nie je poskytnutá žiadna dotácia.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu