75 noviniek a zmien v iOS 10 na videu

Desiatu verziu operačného systému iOS prezentuje Apple ako jednu z najvýznamnejších a naozaj sa je na čo tešiť. Pozrite si 75 najdôležitejších noviniek a zmien v komentovanom videu.

Server 9to5Mac priniesol na svojom YouTube kanáli 35-minútové video, v ktorom sa venuje najdôležitejším novinkám a zmenám, ktoré si Apple pre používateľov svojich mobilných zariadení pripravil. Novému iOS 10, ktorý bol predstavený na júnovom WWDC, sme sa venovali v tomto článku.

Nový systém prinesie nielen zmeny v dizajne, ale aj množstvo nových funkcií a vylepšení. Niektoré z nich Apple na vývojárskej konferencii predstavil, no všetkým sa venovať nestihol, preto používateľom zariadení s iOS odporúčame nájsť si pol hodiny času a pozrieť si, na čo všetko sa už teraz môžu začať tešiť.

Oficiálna aktualizácia iOS 10 príde až na jeseň spolu s novým iPhonom, tí menej trpezliví si budú môcť verejnú beta verziu nainštalovať už budúci mesiac. Ako na to, sme vám priblížili v článku Ako sa stať betatesterom a získať iOS 10 skôr.

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 22.06.2016 - 10:54

Do noviniek v iMessage same zaujimave napady, ale druha polovica (iMessage, Apple Music...) pre mna absolutne nudna.

Celá diskusia 1 príspevok