Android N na Sony Xperia Z3 (video)

Sony zverejnilo krátke video, na ktorom prezentuje hlavné novinky operačného systému, pracovne stále pomenovaného ako Android N. Skúsení používatelia si novú verziu môžu nainštalovať a vyskúšať už teraz.

Google vydal najnovšiu verziu Android N Developer Preview (DP3), ktorá prináša nové funkcie a používatelia zapojení do vývojárskeho programu si ju môžu vyskúšať na svojich zariadeniach.

Návod na to, ako si nainštalovať N Developer Preview na Sony Xperia Z3 (D6603 a D6653) nájdete na stránke developer.sony.com, všetky nové funkcie a vylepšenia vo verzii DP3 sú zverejnené na developer.android.com. Netreba však zabúdať, že ide o softvér určený pre vývojárov, nie na primárne používanie.

O pripravovanej verzii OS Android N sme vám priniesli podrobnejšie informácie v májom článku Google I/O: Android N, virtuálna realita a Google Wear 2.0 zameranom na vývojársku konferenciu Googlu.

Nová platforma má byť rýchlejšia, bezpečnejšia, dočkáme sa natívnej podpory dvoch aplikácií na jednom displeji, vylepšeného multitaskingu, vynoveného notifikačného centra, z ktorého budeme môcť rýchlo odpovedať na doručenú správu, i lepšej výdrže batérie.

Zdroj: developer.sony.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu