Withings Activité Steel - elegantné hodinky s krokomerom a budíkom, ktoré netreba nabíjať

Šikovné hodinky, ktoré síce neupozorňujú na prijaté udalosti ani vám neukážu, kto vám práve volá, ale ponúkajú kombináciu elegantných analógových hodiniek a športového náramku.

Stoja len okolo 150 eur, s klasickou batériou CR2025 vydržia nabité niekoľko mesiacov a pomocou špeciálnej ručičky vám percentuálne ukazujú, koľko krokov z vami nastaviteľného cieľa ste dnes už prešli. A nameranú aktivitu či spánok vám dokáže krásne zobraziť aplikácia Health Mate, do ktorej posielajú hodinky prekvapivo detailné údaje cez Bluetooth 4.0.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Hodinky Withings Activité Pop sledujeme už asi rok. Sú rovnako funkčné ako prvá verzia Withings Activité, akurát neponúkajú kožený remienok a zafírové sklíčko. A stoja podstatne menej než štyristo eur, ktoré pýtajú obchodníci za verziu s odolným sklíčkom. V obchodoch sme však teraz natrafili na relatívne novú, podobne "lacnú" verziu.

Pozor! V porovnávačoch cien sa Withings Activité Steel občas tvária ako plnohodnotné Withings Activité, no pravda je inde. Cenovka hlbko pod tristo eur napovedá, že ich ochranné sklíčko nebude zafírové. Hovoriť tak môžeme skôr o modeli Activité Pop, ale s "oceľovým" dizajnom.

K mobilu sa všetky hodinky série Withings Activité pripájajú cez aplikáciu Health Mate, ktorá je dostupná pre iOS aj Android. Všetky sú odolné voči vode (5 ATM, na potápanie to teda nebude) a ponúkajú tichý budík formou vibrácií.

Steel verziu týchto šikovných hodiniek, ktoré síce neupozorňujú na prijaté udalosti ani vám neukážu, kto vám práve volá, ale ponúkajú kombináciu elegantných analógových hodiniek a športového náramku, sme objavili úplnou náhodou pri hľadaní konkurentov nedávno predstavených hodiniek Garmin Vivomove. Tie ponúknu až 12-mesačnú výdrž s jedinou batériou a dve ručičky pre zobrazovanie denných aktivít.

Po vybití hodiniek Withings aj Garmin odporúčame batériu v nich radšej vymeniť u hodinára. Spolu s testom vodotesnosti stojí takáto výmena viac než desať eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu