Withings Activité Pop: inteligentné hodinky s výdržou osem mesiacov

Druhá generácia chytrých hodiniek značky Withings má síce menej luxusný vzhľad a silikonový remienok, ale prináša rovnaké funkcie za výrazne nižšiu cenu.

Prvá generácie hodiniek Withings Atcivité mala zafírové sklíčko, kožený remienok, ale vysokú cenu na úrovni 450 amerických dolárov. Čo je vzhľadom na ponuku trhu s nositeľným príslušenstvom naozaj veľa.

Na CES 2015 ukázala firma ich lacnejší variant, ktorý bude stáť 149,95 eur. Withings Activité Pop majú rovnaký okrúhly ciferník (nedotykový), na ktorom nájdeme tri tradičné ručičky. Dve ukazujú čas, tretia samostatná, umiestnená v pravej časti ciferníka informuje o tom, koľko vám chýba do splnenia nastaveného limitu vašej aktivity. Kožený remienok nahradil farebný silikón a zafírové sklíčko klasické minerálne sklo. Odolnosť voči ošplechnutiu vodou ostala.

Hodinky so svojim smartfónom spárujete pomocou Bluetooth a cez mobilnú aplikáciu (zatiaľ je len pre iOS) môžete sledovať svoju spánkovú aktivitu, koľko krokov ste za celý deň prešli a nechýba inteligentný budík. Hodinky valcujú konkurenciu dlhou výdržou, ktorá atakuje hranicu ž osem mesiacov. Keď sa batéria vybije, jednoducho ju vymeníte za novú.

Withings Activité Pop sú v obmedzenom množstve na vybraných trhoch už dostupné, rozšírenejší štart predaja je naplánovaný na marec tohto roka. Predobjednať si ich môžete na stránke withings.com za cenu 149,95 eur.

Zdroj: withings.com

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok