Garmin Vivomove: analógové fitness hodinky s ročnou výdržou

Analógové hodinky so štýlovým vzhľadom, fitness funkciami a jednoročnou výdržou na batériu. Navyše sú vodotesné a spolupracujú nielen s operačným systémom Android a iOS, ale aj Windows Phone.

Značku Garmin zrejme netreba predstavovať. Poznajú ju nielen fanúšikovia outdoorových športov a na našej stránke nájdete niekoľko recenzií. Stačí zadať do vyhľadávacieho políčka slovíčko Garmin a vyskočí vám množstvo článkov.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Nové inteligentné hodinky Garmin Vivomove vyzerajú ako klasické ručičkové hodinky a na prvý pohľad ani nespoznáte, koľko toho dokážu. Sú nielen elegantné, ale aj múdre. Okrúhly ciferník s tromi mechanickými ručičkami dopĺňajú dva ukazovatele. Tie vás informujú o vašej pohybovej aktivite.

ikona

Deveroux SW9: klasické hodinky so smart funkciamiKlasické hodinky s mechanickým ciferníkom a doplnkovým 0,69'' OLED displejom ponúkajú meranie tepu srdca, notifikácie o hovoroch, SMS správach a majú dve nezávislé batérie. Spolupracujú s Androidom, iOS a sú vodotesné až do hĺbky 30 metrov.

Po spárovaní so smartfónom uvidíte v mobilnej aplikácii Garmin Connect Mobile, koľko ste dnes prešli krokov, koľko ste spálili kalórií, aká bola kvalita vášho spánku a iné fitness dáta.

Rozmery hodiniek 20 x 12 x 42 mm a hmotnosť od 48 do 67 gramov (podľa použitých materiálov) ich radia k tým najľahším smart watch na trhu. Výhodou je, že ich nemusíte denne nabíjať. Po približne dvanástich mesiacoch v nich iba vymeníte batériu a hodinky budú fungovať ďalej.

Na podobnom princípe pracujú Withings Activité, resp. Withigs Activité Pop, ktoré sa predávajú už asi rok.

Cena hodiniek Garmin Vivomove začína na sume 169,99 €, za model z nerezovej oceľe a koženým remienkom zaplatíte 299,99 €.

Objednávať môžete napríklad zo stránky buy.garmin.com.

Zdroj: garmin.com

Diskusia k článku:

funboy 08.05.2016 - 22:34

Nemali by výrobky vydržať viac ako rok? Aká je dĺžka záručnej doby? V zmysle ustanovenia § 620 Občianskeho zákonníka je záručná doba 24 mesiacov. Ak je na predávanej veci, jej obale alebo návode k nej pripojenom vyznačená lehota na použitie, neskončí sa záručná doba pred uplynutím tejto lehoty. Ak ide o použitú vec, kupujúci a predávajúci sa môžu dohodnúť aj na kratšej záručnej dobe, nie však kratšej než 12 mesiacov. Pri veciach, ktoré sú určené na to, aby sa užívali po dlhšiu dobu, ustanovujú osobitné predpisy záručnú dobu dlhšiu ako 24 mesiacov. Záručná doba presahujúca 24 mesiacov sa môže týkať i len niektorej súčiastky veci. Na žiadosť kupujúceho je predávajúci povinný poskytnúť záruku písomnou formou (záručný list). Ak to povaha veci umožňuje, postačí namiesto záručného listu vydať doklad o kúpe. Vyhlásením v záručnom liste vydanom kupujúcemu alebo v reklame môže predávajúci poskytnúť záruku presahujúcu rozsah záruky ustanovenej v tomto zákone. V záručnom liste určí predávajúci podmienky a rozsah tejto záruky. http://www.soi.sk/sk/Najcastejsie-otazky.soi

Lenka Ivančíková08.05.2016 - 23:40 Trvalý odkaz

Ty si vazne nepochopil, ze ide o vydrz baterie? Nie vyrobku? V podnadpise to mas dokonca spomenute. Podnadpis vzdy doplna aj nadpis a priblizuje, o com je clanok. Nechcem mat nadpisy dlhe na dva riadky. Nechce sa mi verit, ze by niekto taky existoval. Zasnem, kolko energie niektori minaju na taketo veci.

Michal08.05.2016 - 23:48 Trvalý odkaz

Neskutocne, to su uz vazne diagnozy

Enceladus09.05.2016 - 00:06 Trvalý odkaz

Nie zle hodinky ale dost drahe

nanoSIM10.05.2016 - 10:51 Trvalý odkaz

Lenka, verím, že sa Ti nechce veriť, že by niekto mohol niečo pochopiť inak ako Ty, ale podnadpis sa tiež dá pochopiť aj tak, že ide o hodinky s jednoročnou výdržou a sú na batériu. Veď aj Vaša konkurencia to pochopila úplne inak ako Ty Lenka. "Garmin Vivomove oficiálne: Štýlové inteligentné hodinky s jednoročnou výdržou na jedno nabitie" Dajú sa tie hodinky nabíjať? Ako vidíš, 100 ľudí, sto pochopení.
Ja zasa žasnem, ako málo energie venujú niektorí redaktori svojim článkom.

Celá diskusia 25 príspevkov