Deveroux SW9: klasické hodinky so smart funkciami

Klasické hodinky s mechanickým ciferníkom a doplnkovým 0,69'' OLED displejom ponúkajú meranie tepu srdca, notifikácie o hovoroch, SMS správach a majú dve nezávislé batérie. Spolupracujú s Androidom, iOS a sú vodotesné až do hĺbky 30 metrov.

Chceli by ste využívať možnosti a funkcie, aké ponúkajú dotykové inteligentné hodinky, ale nepáči sa vám ich dizajn a výdrž? Pre tých, čo uprednostňujú klasiku, sú tu hodinky Deweroux SW9, ktoré na trh uviedla firma Satomar. Na prvý pohľad nespoznáte, že zvládnu aj smart funkcie.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Do čierneho čísleníka s rozmermi 41 x 41 mm je neviditeľne zakomponovaný 0,69-palcový OLED displej (96 x 16 b.), ktorý zobrazuje údaje len vtedy, keď je to nutné, alebo si ich vyžiadate. Má dobrú viditeľnosť aj na priamom slnku. Hodinky spárujete so smartfónom cez Bluetooth, dokážu spolupracovať s Androidom od verzie 4.3 aj iOS 7.0 a novším. Stačí si stiahnuť aplikáciu H+, ktorá je v češtine.

Hodinky vás informujú o vašej fyzickej aktivite (prejdená vzdialenosť, počet krokov, spálené kalórie), nechýba snímač tepu srdca a informujú vás o prichádzajúcich hovoroch (vidíte aj meno volajúceho), doručenej SMS-ke či notifikáciách zo sociálnych sietí. Na všetko vás upozornia jemné vibrácie, ktoré môžete používať aj na budenie v nastavený čas.

Určite poteší, že hodinky sú vodotesné až do hĺbky 30 metrov (certifikácia 3 ATM, IP69) a vnútri majú dve batérie. Jedna poháňa hodinkový strojček Quartz a vydrží až dva roky, druhá napája procesor Nordic N5 1822, ktorý má na starosti všetky ostatné funkcie a komunikáciu s mobilným telefónom. Na jedno nabitie ponúkne až šesť dní sledovania základnej aktivity, pokiaľ budete monitorovať svoj srdcový tep celý deň, vystačí na dva dni používania.

Hodinky Deveroux SW9 kúpite vo vybraných obchodoch za cenu približne 129 eur. Na výber sú tri farby ciferníka: čierna, zlatá a strieborná. Hmotnosť majú 100 gramov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Marian 01.05.2016 - 21:53

Ako celok výborné. Len škoda, že vyzerajú tak lacno.

Misko01.05.2016 - 22:18 Trvalý odkaz

no na tomto si sportove vysledky alebo pocasie asi majitel neprecita. lacnejsie ako androide wear hodinky ale mam pocit ze za malo penazi malo muziky.

Profile picture for user bcrs@azet.sk

RoSta02.05.2016 - 10:21 Trvalý odkaz

Ešte nech spravia "športový" dizajn a môže byť.

Celá diskusia 3 príspevky