LG G4 dostáva na Slovensku Android 6.0 Marshmallow

Viacerí čitatelia nás informovali o dostupnosti aktulizácie na najnovší Android 6.0 Marshmallow pre top model LG G4.

ikona

LG G4 - experimenty bokom! Okrem tlačidielRecenzia 5,5'' QHD nástupcu G3-ky, ktorý prináša väčšie rozmery, viac výkonu, lepšie fotoaparáty, kožené zadné kryty a opäť iba priemernú výdrž.

Okrem znánych vylepšení pribudol v notifikačnej lište režim Nevyrušovať, nové možnosti nastavení bezpečnostnej funkcie Knock Code, nové je zatvorenie všetkých aplikácií v task manageri a zlepšilo sa i automatické prispôsobenie podsvietenia displeja okoliu. Vylepšená by mala byť aj správa batérie, no na relevantné posúdenie ešte nebol čas.

ikona

Android M: nové prístupové práva, úsporný režim a neobmedzené úložisko fotografiíNová verzia Androidu s označením M by mala prísť v treťom štvrťroku 2015. Prevratné dizajnové zmeny nečakajte, aplikácie však budú pod väčšou kontrolou používateľa a systém energeticky úspornejší. Potešiť môže neobmedzené a bezplatné cloudové úložisko fotografií a videí.

Funkcia Qmemo sa odteraz volá Capture+ a LG Bridge bolo premenované na LG AirDrive. Zoznam najdôležitejších noviniek a zmien nájdete na screenshotoch našich čitateľov. Aktualizácia má veľkosť približne 928 MB.

Za čitateľské tipy a screenshoty ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu