Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri

Posledný mesiac minulého roka zásadné zmeny v správaní zákazníkov nepriniesol. Zaujali nielen cenovo dostupné androidy, ale aj jeden z najdrahších kúskov v ponuke Orangeu.

Decembrová tabuľka sa od tej novembrovej líši len minimálne. Nájdeme tu štyri z piatich modelov, s ktorými sme sa stretli už minulý mesiac.

Jednotkou medzi smartfónmi sa opäť stal bestseller našich operátorov. Huawei P8 Lite sa v rebríčku najpredávanejších smartfónov drží už niekoľko mesiacov. Nezmenilo sa ani druhé miesto, ktoré patrí Samsungu Galaxy Grand Prime a tretie obhájil kovový krásavec - Samsung Galaxy A5. Apple iPhone 6S si polepšil o jednu priečku a ocitol sa tak na štvrtom mieste. Do rebríčka sa vrátil LG Leon, ktorý uzatvára päticu najpredávanejších smartfónov.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri 2015:

1. Huawei P8 Lite (170 €)

3. Samsung Galaxy Grand Prime (120 €)

3. Samsung Galaxy A5 (265 €)

4. Apple iPhone 6S (770 €)

5. LG Leon (30 eur)

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v novembriMedzi najpredávanejšími smartfónmi nájdeme lacné modely i drahé kúsky. Zastúpenie značiek je pestré: Huawei, Samsung, LG i Apple. Len jeden výrobca je v top päťke dvakrát. Uhádnete ktorý?

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej decembrovej sa nachádza Samsung Galaxy A3, Samsung S5611, LG Spirit, Sony Xperia M4 Aqua a Huawei Y5.

Orange informoval aj o najpredávanejších telefónoch a tabletoch za celý rok 2015. V prvej trojici top telefónov sa umiestnili podľa poradia: Samsung S5611, Samsung Galaxy Ace 4 a Huawei P8 Lite. Medzi tabletmi najviac bodovali Huawei MediaPad T1 8.0 Pro LTE, Prestigio MultiPad WIZE 3G a Lenovo Tab2 8 LTE.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Dávid 13.01.2016 - 23:44

Tak nejak sa mi zdá že obrázok mobilov nekorešponduje s reálnym zoznamom :))

Lenka Ivančíková14.01.2016 - 00:08 Trvalý odkaz

dobry postreh. :) moja nepozornost, vdaka.

Celá diskusia 2 príspevky