Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v júni

Júnová top päťka sa od tej májovej veľmi nelíši. Nájdeme tu rovnaké modely, väčšina si len vymenila poradie. Platí to nielen pe smartfóny, ale aj tablety.

Zákazníci Telekomu majú zrejme iný vkus než napríklad zákazníci Orangeu, ktorí uprednostňujú hlavne značku Samsung a okrem tohto kórejského výrobcu sa do oranžovej top päťky iný výrobca nedostal. Tabuľka ružového operátora je pestrejšia. No veľké zmeny tu oproti máju nenastali.

Prvé dve miesta si Apple a Samsung vymenili, a tak sa tentoraz stal najpredávanejším smarfónom za mesiac jún lacný model Galaxy Ace 4, ktorý iPhone odsunul na druhú priečku. Tretie miesto obhájilo Sony so svojim bestsellerom Xperia M2. Poradie sa prehodila aj na posledných dvoch priečkach, LG si o jednu polepšilo a patrí mu štvrté miesto, piate sa ušlo elegantnému Samsungu Galaxy A3.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušál Happy M s mesačným poplatkom 23,99 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v júni 2015:

1. Samsung Galaxy Ace 4 (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

2. Apple iPhone 6 všetky verzie spolu (úvodná platba 149 € + 19 € mesačný poplatok)

3. Sony Xperia M2 (úvodná platba 29 € + 5 € mesačný poplatok)

4. LG Spirit (úvodná platba 19 € + 1 € mesačný poplatok)

5. Samsung Galaxy A3 (úvodná platba 59 € + 8 € mesačný poplatok)

“Telekom

ikona

Telekom: TOP5 najpredávanejších smartfónov a tabletov v májiMájový rebríček je takmer do detailov rovnaký ako ten predchádzajúci, len dva modely si vymenili miesto. Minulomesačný víťaz iPhone 6 obhájil svoj titul len veľmi tesne. Pred Samsungom vyhral presne o dva kusy. Veľkej zmeny sme sa nedočkali ani medzi tabletmi.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Telekomu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. V tej januárovej sa ešte nachádza: Samsung S5611, LG F60, Samsung Galaxy S6, Sony Xperia E1 a Samsung Galaxy Xcover 3.

Ani medzi tabletmi nemáme žiadne novinky. Všetky modely bodovali v obľúbenosti medzi zákazníkmi aj minulý mesiac. Akcia "dvojičky" ešte stále pomáha LG G Pad 8.0, ktorý je stále najpredávanejším tabletom mesiaca. Obľube sa tešia aj modely od Apple.

1. LG G Pad 8.0 (úvodná platba 29 € + 4 € mesačný poplatok)

2. Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (úvodná platba 59 € + 7 € mesačný poplatok)

3. Huawei MediaPad 10 Link+ (úvodná platba 29 € + 5 € mesačný poplatok)

4. Apple iPad Air Wi-Fi (úvodná platba 99 € + 10 € mesačný poplatok)

5. Apple iPad mini Retina Wi-Fi (úvodná platba 59 € + 10 € mesačný poplatok)

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu