4ka vytiahla do boja proti operátorom

  • bompar81 10.03.2016 - 11:07

    O2...... a vraj top službaami, to nemyslite vážne. Ani 4ka nie je taká vždy správna výhra, ako kedy........ ale o2 keď ste vstupovali na trh tak vám mnoho ľudí fandil a zrejme ste zabudli ako vás vtedajší operátory zosmiesnovali a brali za amatérov. No prišla 4ka chce tiež zaujať a konečne ponúknuť realnu cenu za volanie a dáta. Tak sa prestaňte nafukovat, kus pokory a začnite už znižovať tu tu vašu astronomicku cenu 13c pri volaniach a pri ďalších službách nehovoriac.....datove balíky sú na zaplakanie.

  • Milenec10.03.2016 - 12:01 Trvalý odkaz

    Páči sa mi, že chlapci zo štvorky majú zmysel pre humor. Ale bolo by prospešnejšie, keby radšej začali budovať sieť. Pretože keby nemali národý roaming v Telekome, tak by si v tom ich reálnom (ne)pokrytí ani malý psík nezaštekal. Aj v tých mestách, kde deklarujú plné pokrytie vlastným signálom, tvorí použiteľné pokrytie iba malé ostrovčeky signálu na niekoľkých uliciach. Takže keby mali aspoň také pokrytie, ako Telekom alebo Orange, potom by tieto žartíky mali opodstatnenie. Zatiaľ sa mi to javí asi tak, ako keby sa chlapček s detskou vysielačkou vysmieval, že načo platiť za telekomunikačné služby, veď on ich má zadarmo. Áno zadarmo, to je pravda, ááále na akej úrovni - to už je iná kávička :-)))

    leon10.03.2016 - 13:53 Trvalý odkaz

    Radšej budujte sieť, v tomto roku ste toho veľa nepokryli...

    M0f010.03.2016 - 14:15 Trvalý odkaz

    preco s tymito 4 zlami nevtrhli do oranzovych predajni a k svojmu ruzovemu dealerovi? lebo ti maju tych "ziel" asi najviac. no a k pokrytiu sa uz netreba ani vyjadrovat

    Viktor10.03.2016 - 15:42 Trvalý odkaz

    Cize ked chcem fakturacny sposob platby a siet kde nebudem miestami platit vysoko horsku prirazku, tak musim pockat kym dobojuju so vsetkymi operatormi. Dufam ze nevytiahli do 30 rocnej vojny... lebo podla ich firemnej ideologie, by to mala byt 4 rocna vojna.

    Manobb10.03.2016 - 16:10 Trvalý odkaz

    "4ka má niekoľko nevýhod, ktoré trápia jej zákazníkov, napríklad si nemôžu nechať zablokovať surfovanie v národnom roamingu (O2 ponúka DATALENO2)"

    ĎAKUJEM ;-)

    vauvauvau10.03.2016 - 16:21 Trvalý odkaz

    ja som za, no a ved nech sa zeru, ved je to konkurencia, nech si utahuju, ja mozem za seba povedat ze este nikdy mi tak dlho nevydrzal kredit ako v stvorke, tie 4.centy fakt citit a to ze nemaju dobudovanu dat siet je pohoda dzes, pisali mi zo swanu ze tento rok su priorita mesta, buducy rok hlavne obce, ostatnym tiez nejaky cas trvalo dat to dohromady, poznam cloveka co sklada to elek zariadenie aby fungovalo lte pre orange, ono sa to ani neda zrychlit, ten hardware sa vyraba vo velkom a aj tak nestihaju, vsetko nieco trva, uplne normalna vec

    Anonym (bez overenia)10.03.2016 - 17:10 Trvalý odkaz

    Súhlasím, mal som 4ku ako zacala, zial moje mesto bolo zle pokryté, odisiel som od nich, po case som čítal uz plne pokryté, tak som vyskúšal a teraz som nadmieru spokojný, chce to čas, ale idu dobrým smerom, je si takto utahuju zo seba je dobre len pre nas zakaznikov

    Dezi11.03.2016 - 07:09 Trvalý odkaz

    v meste kde zijem nieje poriadne pokrytie , a pri cestovani to viac vyhladava signal ako by bol stabilny, ale v zahranici ho pouzivam

    vauvauvau11.03.2016 - 12:58 Trvalý odkaz

    uz sa mi dostalo do oci, no ja sa len bojim nenavistnych diskusii ked sa tu objav nieco o stvorke ahned bude kazdy hotovy a protivny jak gafer, a vobec co sa tyka kariet s predplatenym kredistom tak na stvorku nik nema, juro je otazny ci akcia pobezi a nutia ludi kredit dobjat takze nic moc, dufam ale ze sa tu budu objavovat nove veci sluzby...okolo stvorky

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne11.03.2016 - 15:35 Trvalý odkaz

    diskusii sa netreba bat. ved to len par trolov sa bucha do internetovej hrude. nech, ked ich to naplna.

    huje©11.03.2016 - 15:36 Trvalý odkaz

    Doplnenie pod clanok nebude? Clanok sa tyka operatora, ktory je vlastnikom portalu, na ktorom je informacia zverejnena. Zatajovanie tejto informacie pre citatelov ktori o tejto skutocnosti nevedia mi pripada ako velmi neferove - snad nie je neferovy aj vlastnik portalu, popripade aj operator ktoreho prevadzkuje.

    vauvauvau11.03.2016 - 16:40 Trvalý odkaz

    poznam tento hnoj, kazdy vie predpovedat ze ak by dali info kto je majitel tak sa zas najde expert co povie, to je reklama, reklama, ja viem vsetko, mam rad, inak ved na druhej strane reklama je na tene v kazdom zadku a preco by nam mala vadit tu?, nie som aj ja nahodou troll konpiracna banda?, sa ospravedlnujem za vnasanie nervov sem, to ten kotleba a cela ta kretenska parlamentna banda, este ze je piatok, uz sa tesim vecer sa nebude dat ani v klude opit lebo kazdy bude hajit svojho mentala vo vlade

    Lenka Ivančíková11.03.2016 - 17:33 Trvalý odkaz

    hujec, klud, vcera v case pisania clanku este nebolo nic oficialne, tak co to tu budeme roztrubovat este skor, nez sa vsetko dotiahne do konca? :) A zda sa ti, ze som v clanku nadrziavala 4ke? Mne nie, skor som kritizovala, ze ani ona nie je stopercentna a ma chyby, ktore zatial neriesi. Je uplne jedno, komu patri tento portal, tu sa bude pisat objektivne. tak ako to bolo doteraz, nic sa nemeni.

    huje©12.03.2016 - 01:51 Trvalý odkaz

    nie nie, nic take ako objektivita neexistuje. a ak je vlastnikom jedna z popisovanych stran (v tomto pripade) sporu, informaciua o vlastnickom prepojeni vnasa do pripadu kompletne inu perspektivu. jednoducho ak pisete o 4ke, mala by v kazdom clanku zazniet aj informacia aspon v skratke: "hej citatel, 4ka nas v podstate vlastni. akoze, snazime sa pisat objektivne, ale chceme aby si to vedel, ze nas plati ten a ten".

    Lenka Ivančíková12.03.2016 - 09:49 Trvalý odkaz

    mne je totalne jedno, kto vlastni tento portal, pisem si podla seba. ked to nechapes, skoda vysvetlovat. zrejme ty by si pisal inak, ja nie. :)

    huje©12.03.2016 - 09:55 Trvalý odkaz

    Vam to mozno jedno je, ale nie ste jedina, kto pre portal pracuje - je to tak, nie? Jednoducho neverim tomu, ze niekto kupil portal, je spriazneny s "inou" firmou poskytujucou sluzby o ktory portal pise a pri negativnych informaciach by netlacil na to, aby boli popisane inak, popripade nepopisane. Uz aj z pomerne kratkej historie velmi dobre vieme, ze SWAN velmi rad hadze vinu na inych, vykruca sa, ba nebojim sa povedat aj priamo ze klame. Preco by sa teda nepokusil "upravit" informacie zverejnene v mediu ktore vlastni? Bol by hlupy.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease12.03.2016 - 10:14 Trvalý odkaz

    Už len ty si tu chýbal..
    Choď radšej vypisovať do MF Dnes, Lidové noviny, Pravda..
    Alebo volaj, mailuj do TA3, JOJ že keď je tam Počiatek, Danko nech dajú titulky

    Tuším jedine SME dnes pri každom článku týkajúcom sa Penty čitateľov na možný konflikt záujmov poctivo upozorňuje.

    tom4as12.03.2016 - 11:27 Trvalý odkaz

    Zdravim, trochu z iného súdka. kedy plánuje redakcia oznámiť, že ich kúpil internet.sk?

    Lenka Ivančíková12.03.2016 - 12:22 Trvalý odkaz

    Poznas niekoho ineho, kto pise o operatoroch na nasej stranke nez ja? Ostatni su tu na recenzie. A tie nemaju s vlastnikom webu vobec nic. Chapem, ze pre niektorych je tazko pochopitelne, ze existuju ludia, ktori sa nenechaju ovplyvnit, a pokial pocitia nejaky tlak, odidu a radsej nebudu pisat vobec. Ale existuju. V nasej redakcii su taki vsetci. Nielen ja. Ci tomu uveris alebo nie, tvoj problem. :)

    Richard Hombauer12.03.2016 - 13:46 Trvalý odkaz

    O operatoroch pise iba Lenka. A bude nadalej pisat objektivne. K predaju sa oficialne vyjadrim o par tyzdnov. Radi by sme ukazali, co chceme dosiahnut, co sa nam uz podarilo a ako to cele je. Dakujeme za trpezlivost. Vylucujem vplyv noveho majitela na obsah a rad by som vam prakticky s celym timom dokazal, ze je to tak. Dajte nam, prosim, cas. ;)

    vauvauvau12.03.2016 - 13:51 Trvalý odkaz

    tento web milujem hlavne pre recenzie, videa a clanky parametre, zaujmavosti a rozhodne mi je fuk kto to vlastni, neviem no, toto by sa asi ani nemalo zverejnovat bo ludia su plny hnusu a zvlast tato krestanska slovac, 210000 magorom nevadi volit nackov ale ked niekto kupuje web hned treba byt za idiota, uz mam toho dost, ach boze par ludi arogantnych kretenov by si zasluzill pekne po starom dostat po drzke

    steve12.03.2016 - 13:59 Trvalý odkaz

    Ako hovori Riso, chce to cas. A objektivitu, ktora je tiez relativna, uz moze redakcia nechat na citatelov, kazdy to bude vnimat a posudzovat trochu inak. Ubezpecenia su zbytocne a nepodstatne. Uvidime. A prajem silny vietor do plachiet.

    Manobb12.03.2016 - 14:13 Trvalý odkaz

    Rišo, Lenka a spol.,

    rozumiem motívu vytvárania obsahu portálu a jeho prevádzkovanie za účelom nejakej protihodnoty. Iba Vy viete, akú protihodnotu ste od týchto činností očakávali a iba Vy viete, či sa Vám to podarilo a v akej miere.

    Niekomu by možno stačilo aj to, aby mal možnosť neustále mať v rukách stále nový fon a pohrať sa s ním za to, že o ňom niečo (pozitívne) napíše, čím pre toho, kto ho zapožičal urobí nejaký ten "marketing".

    Alebo bolo motívom aj postupný rast s cieľom neskoršieho zarábania (cez reklamy - bannery, youtube a pod.). Opakujem, ROZUMIEM TOMU.

    Ale prosím aj chápte postoj niektorých čitateľov, že môžu mať pochybnosti o Vašej objektivite, i keď sa budete snažiť písať akokoľvek objektívne.

    Preto nebojujte s nimi a nesnažte sa ich "presviedčať" rečami, ale ich odzbrojte kvalitou článkov. Iba to je jediná cesta, aby sa tu vracali čitattelia a pribúdali noví čitatelia ... ;-)

    OBJEKTIVITA a NEZÁVISLOSŤ sú totiž dve rôzne veci, preto som v minulosti aj ja viackrát napísal svoj názor, že nezávislí nie ste a dovolím si tvrdiť i dnes, že nie ste.

    Myslím si totiž, že keby ste si mali každý jeden mobil kúpiť za svoje, každú "služobku" po prezentáciách po svete zaplatiť "za svoje", portál by už dnes nebol ... Ale ROZUMIEM TOMU, že neodmietate takéto finančné pomoci od firiem, pretože si plníte svoj sen (emočný či finančný, to je Vaša vec). :-)

    PRETO ako Váš dlhoročný čitateľ Vám navrhujem:

    Každý článok, či recenzia, by mala mať faktografickú časť a časť s Vašim komentárom. Takéto striktné oddelenie by dávalo záruku, že si čitateľ môže faktografickú časť "prekontrolovať" aj z iných zdrojov.

    Nehovorím, že by ten článok musel byť rozdelený na dve časti, ale povedzme aj v článku by mohol byť text farebne odlíšený (napr. fakty čiernou, názor modrou a pod.)

    Potom by sa aj čitateľ vedel lepšie orientovať a napríklad aj v prípade, že by mal pochybnosť o Vašej nezaujatosti, tak by mu stačilo prečítať si iba faktografickú časť textu.

    ZÁVER:
    Je na internete viacero portálov, preto robte si prácu tak, ako to vnímate podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Však spätnou väzbou je predsa počet čitateľov. Môj názor je, že by ich mohlo byť aj viac. ;-) Preto nemajte problém ani s odhalením vlastníckych štruktúr a pod. Ak ste dobrí, nemôže Vám to poškodiť.

    P.S.: Spravte prosím niečo (možno nielen) pre mňa a prineste článok o tom, či vôbec a ak áno, tak kedy prinesie 4ka službu DATALEN4KA. Keď ste teraz pri nich tak blízko, využite to a informujte verejnosť aj o tejto dátovej poistke, lebo mne sa zdá, že to začínajú nejako "zahmlievať" a vyhovárať sa. ĎAKUJEM.

    Lenka Ivančíková12.03.2016 - 14:49 Trvalý odkaz

    Len doplnim jednu malu, ale myslim, ze podstatnu vec: telefony si kupujem ZA SVOJE, naposledy iPhone 6S Plus a pred par dnami Samsung Galaxy S7. To len k tej mylnej domnienke, ze sa snad zapredame za kus hardveru. Nie. A nesuhlasim s nazorom, ze nemozeme byt nezavisli a objektivni. Mozeme. A nase clanky o tom aj svedcia. Co sa tyka datovej poistky, tlak musia vytvorit zakaznici, na nasu otazku dostaneme len odpoved, ze nove sluzby sa postupne budu rozsirovat, o com bude operator casom informovat.

    dasilva12.03.2016 - 15:09 Trvalý odkaz

    To ste posrali. Aj ked chapem preco...

    Manobb12.03.2016 - 15:23 Trvalý odkaz

    mimo tému, ale zaujímam ma: "naposledy iPhone 6S Plus a pred par dnami Samsung Galaxy S7"

    Aké boli dôvody výmeny iP6sPlus za SamS7 ?

    Zaujíma ma to kvôli tomu, že iP6sPlus, prípadne iP6Plus sú mojim kandidátom na ďalší iPhone.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne12.03.2016 - 15:38 Trvalý odkaz

    Manobb, ak jedine co ti vadi na 5s je maly displej a pomalost, tak 6S+, v kazdom ostatnom pripade S7.

    Lenka Ivančíková12.03.2016 - 17:51 Trvalý odkaz

    Manobb, mam oba telefony, iP som nepredala, to mozno skor tu S7. :-D Chcem vediet, ci uz Samsung vyrobil telefon, pri ktorom vydrzim viac nez mesiac. :-D Chcem ho pouzivat co najdlhsie.

    Manobb12.03.2016 - 20:32 Trvalý odkaz

    Lenka, dík za odpoveď. Mňa tiež akosi Samsungy neoslovujú ... :-)

    huje©13.03.2016 - 16:57 Trvalý odkaz

    Este raz. Vlastnim portal ABC.sk. portal ABC.sk pise (okrem ineho) o tom, co mi zaraba peniaze. bol by som hlupy, ak by som sa nesnazil aspon zmiernit kriticku cast clankov. preto akekolvek ubezpecovanie o objektivite je nezmysel, je jednoducho v zaujme vlastnika, aby sa o nom a jeho aktivitach nepisalo kriticky, popripade sa co najviac kritika zlahcovala a ututlavala. je to logicke a z pohladu vlastnika aj rozumne.

    Anonym (bez overenia)14.03.2016 - 03:41 Trvalý odkaz

    Vcera mi prisla zaujimava sms od 4ky,ze nepresurfovali ste 900mb, necakajte a aktivujte si balik 4G GIGA :D

    nanoSIM14.03.2016 - 09:01 Trvalý odkaz

    Richard Hombauer v svojom článku z 12/10/2015 16:06 napísal: Pretože seriózny novinár by nemal byť nikdy spájaný s nejakou značkou či produktom.

    Ray Ben14.03.2016 - 11:37 Trvalý odkaz

    Riešite kraviny. Tému o objektivite ohľadom 4ky alebo iného operátora by ste mali riešiť až keď tu napíšu nepravdivé veci. Dovtedy si myslím táto debata nemá zmysel

    huje©15.03.2016 - 11:48 Trvalý odkaz

    rayben: ja sa nebojim ze budu klamat, ja sa bojim ze sa budu veci neuverejnovat cele. priklad: ceskoslovenska socialisticka republika bol stat, kde sa pravidelne konali volby. je to pravda alebo nie? a je to kompletne alebo nie?

    Manobb15.03.2016 - 19:41 Trvalý odkaz

    re: hujec

    A Ty si snáď myslíš, že SK portály uverejňujú všetko o SK operátoroch ??? Nežartuj ! Oni len slabučko hryzkajú ..., lebo dobre vedia, že armáda právnikov by ich veľmi rýchlo položila na lopatky.

    Ale k veci: Logicky možno predpokladať, že ak niekto chŕli o produkte firmy najmä kritiku (negatívny prístup k jeho vlastnostiam), tak už nedostane ďalšie pozvánky na ich tlačovky a nedostane možnosť testovať ich produkty bezplatne.

    Nie je vo finančných možnostiach skupinky redaktorov, aby mohli finančne utiahnúť testy noviniek iba z vlastných zdrojov ..., tak fungujú podľa svojich možností.

    TY by si robil to isté ...
    100%-tná objektivita neexistuje ... média je potrebné vnímať ako forma "vzdialeného marketingu".

    Napriek tomu si myslím, že portál Fony.sk ako portál o mobiloch má svoje miesto. Je to vždy lepšie, ako stratiť množstvo času osobnými skúsenosťami s porovnávaním množstva fonov v predajniach a pod.

    P.S.: Ak sa Ti nepáči, nenavštevuj tento portál, bude Ti ľahšie. Myslím si však, že nezávislý portál v dnešnej dobe nenájdeš ..., t.j. z Tvojho pohľadu ani úplne na 100% objektívny ;-)

    Stačí si spomenúť na kauzu nezávislého testovacieho centra NCAP a pod. ;-)