OR: Orange je najlepsi medzinarodny mobilny operat

  • 11 príspevkov
  • Richard Hombauer 14.10.2005 - 14:37

    Tlacova sprava:

    Bratislava, 13. oktober â?? Orange je najlepsi medzinarodny mobilny operator. Rozhodla tak nezavisla porota jednej z najrenomovanejsich medzinarodnych sutazi v telekomunikacnom priemysle World Communication Awards. Celosvetova sutaz kazdorocne ocenuje najlepsich globalnych, narodnych aj lokalnych poskytovatelov telekomunikacnych sluzieb. Kriteriami hodnotenia boli miera inovacii, marketingovy pristup, doraz na lojalitu zakaznikov a silu znacky, ktore su schopne prispiet k zvysovaniu vyuzivanosti multimedialnych a datovych sluzieb s pridanou hodnotou a zaroven udrzat aj vynosy z hlasovych sluzieb. Skupina France Telecom, do ktorej Orange patri, ziskala aj dalsiu cenu za Najlepsiu novu sluzbu, ktora jej bola udelena za riesenie Business Everywhere.

    Ako porota uviedla, skupina France Telecom dosahuje so znackou Orange mimoriadne uspechy, najma v oblasti internetovych aplikacii a firemnych rieseni. â?žNeexistuje ina mobilna znacka, ktora by dokazala nieco podobne. Orange je tak spolahlivy a dokladny, ze tazko mozno ocakavat viac,â?ś uvadza sa dalej v rozhodnuti poroty.

    Ako k oceneniu uviedol Sanjiv Ahuja, generalny riaditel skupiny, Orange nielen splna vsetky hodnotiace kriteria, ale ich obsah je sucastou strategie rastu skupiny France Telecom. �Ziskanie ceny Najlepsi medzinarodny mobilny operator dokazuje, ze sme spat na vrchole a uspesne pracujeme na tom, aby sme do telekomunikacneho biznisu priniesli nasu viziu jasnej buducnosti,� dodal S. Ahuja.

    V kategorii Najlepsi medzinarodny mobilny operator boli okrem skupiny Orange nominovani aj operatori T-Mobile, mmO2 a SingTel Mobile. Hodnotiaca komisia na cele s editorom renomovaneho casopisu The Economist Kennethom Coukierom nakoniec rozhodla, ze najlepsim medzinarodnym mobilnym operatorom je Orange, ktoreho sucastou je aj spolocnost Orange Slovensko.

    Casopis Total Telecom organizoval sutaz World Communication Awards po siedmykrat, pricom prvykrat boli tieto ocenenia odovzdane v roku 1999. Pocas svojej historie sa World Communication Awards stali jednou z najprestiznejsich oceneni v telekomunikacnom priemysle. V tomto rocniku sa do dvanastich kategorii prihlasilo celkovo 120 operatorov z celeho sveta.

  • Jaso14.10.2005 - 15:33 Trvalý odkaz

    :-D este ma niecim pobavte. Ze pristup k zakaznikom...Xi urcite neskusali nasu 905ku.Toto sa urcite netykalo Orangeu Sk...

    Odoslany z Nokia mobile phone

    Quo14.10.2005 - 16:09 Trvalý odkaz

    he, to iste nie je o nasom Orange :D

    Filipo14.10.2005 - 16:24 Trvalý odkaz

    Ved oni isto nechodia medzi ludi ;)
    mozno vo FR kde ma orange niekolko nasobne viac zakaznikov ako tu, je solidny. A co su tam spominane internetove sluzby... No je mi z toho zle. :-(

    Odoslany z Nokia mobile phone

    maenqo14.10.2005 - 19:29 Trvalý odkaz

    ked mohol byt najlepsi nadnarodny op tmo, tak neviem preco by nemohol byt aj orange. rozdiel je veskery zadny. asi tolko.

    Miro14.10.2005 - 20:29 Trvalý odkaz

    buducnost je jasna ;)

    Odoslany z Nokia mobile phone

    Sten15.10.2005 - 01:02 Trvalý odkaz

    Tiez mi to pripada smiesne, o sk to bolo asi sotva... A s tym internetom, hahaha.

    Odoslany z Nokia mobile phone

    ioio16.10.2005 - 18:36 Trvalý odkaz

    keby zas vyhral tmobile, tak by to bolo po treti raz po sebe, co sa nemohlo stat,lebo by to smrdelo swetovym monopolnym uprednostnovanim.

    Pochybujem ze orangeu sa tiez podari o rok obhajit titul

    sp@c316.10.2005 - 22:42 Trvalý odkaz

    To si nemislym podla mna je celkom vpohode aj t-mobile a vodafon

    Odoslany z Sagem myX5-2

    makerik21.10.2005 - 20:28 Trvalý odkaz

    ja myslim ze Orange je lepsi ale ten T-Mobile ma nejake vyhody ale to len preto lebo chce prilakat zakaznikov

    Miro21.10.2005 - 21:00 Trvalý odkaz

    ved za 3Q mal orange vynosy cez 10 a tmo cez 6 mld. Sk... Cize zakaznikov maju a chcu,ale nejak strasne nie, neboj,ekonomika nepusti.Zeby sa zasa trhali... ceny veru budu velmi pomaly pustat dole,ak vobec.Podla mna idu pekne ruka v ruke oligopolu. ale pre stalych toho extra nerobia,platit to musis,no ked nieco nejde a mas problem,tak mozes niekedy volat aj na ukrajinu... A ked chces predlzit zmluvu to su strasne chabe akcie. Neviem podla coho dostali ten "titul" alebo by som chcel potom vidiet tych co skoncili za nasim milim pomarancom :evil: ach jaaaaj

    Odoslany z Nokia mobile phone