SE xperia X10 mini

  • 8 príspevkov
  • borisss 14.08.2011 - 13:08

    Dobri den chcel by som sa opytat ci nieje na SE xperia x10 mini ci nieje nejaka aplikacia tak aby to vyzeral ako x10 mini pro tak aby sa dalo na hlavnej ploche ked pretocim fon aby mi pretocilo aj ten ostatok cize aj menu vsetko
    A este ci nepoznate nejaku dobru navigaciu ktora e zadarmo do tohto telefonu SE xperia X10 mini
    Vo pred dakujem za vase odpovede

  • majko11293 (h…14.08.2011 - 13:12 Trvalý odkaz

    na to otocenie celej obrazovky skus nainstalovat iny Launcher, napr. Launcher Pro. Tam to bude fungovat..a navigacia zadarmo? Taka asi nieje :lol: jedine Google Maps...

    borisss14.08.2011 - 13:42 Trvalý odkaz

    a nevies kde by som to mohol stiahnut ?

    TotoMario19.09.2011 - 13:30 Trvalý odkaz

    Ahojte. Vyhliadol som si tento telefon a zaujimal by ma nazor ludi, co uz vlastnia tento telefon. boriss - ako dlho ti vydrzi bateria? a taktiez by ma zaujimalo, ze kedze tento telefon ma o nieco mensi displej, tak ze ci na nom normalne funguje navigacia? pretoze som napriklad cital, ze vdaka inemu, mensiemu rozliseniu, vela telefonov nepodporuje vsetky navigacie.

    patriksp19.09.2011 - 16:11 Trvalý odkaz

    Cauky TotoMario! Ja uz Sony Ericsson Xperii uz nejakou dobu vlastnim, tak ti napisu moje zkusenosti. Co se tyce vydrze, tak telefon nabijim vetsinou kazdy druhy den. Kdyz ho malo pouzivam, tak vydrzi klidne i tri dny, ale dva dny vydrzi uplne v pohode. No co se tyce navigace, tak moc aplikaci jsem jeste nezkousel. Protoze nevlastnim auto, navigace je mi celkem k nicemu. Obcas se podivam do google mapsu kde to zrovna sem. Zkousel jsem jedinkrat navigaci od googlu, kdyz jsem mel telefon nove, a fungovalo to bez problemu. Nechapu jak by na to mel mit vliv velikot displeje. Predpokladam, ze i jine navigace na nem budou slapat v pohode. Jinak jsem s telefonem moc spokojeny, tak muzu jen doporucit.

    TotoMario26.09.2011 - 12:30 Trvalý odkaz

    dakujem pekne za odpoved!
    Dufal som, ze mi napise niekto pozitivny nazor, totizto uz som cakal na odpoved trochu dlho a medzicasom som si telefon kupil (no vlastne priznavam, ze som chvilku bol tu, asi pol hodinu a potom som sa hned vybral do obchodu :lol: , no a pritom odpoved prisla za par hodin) . Vyskusal som google navigaciu a ta sliape v pohode, vlastne ani nieje treba nainstalovat inu. Celkom sa mi zapacila, hlavne ked prepnem do zobrazenia, kde vidim aj budovy. :lol: Mne v pohode vydrzal po druhom nabyti aj 3 dni, takze som nadmierne spokojny.
    No ale teda vazne dakujem za jedinu odpoved :lol:

    Michal28.09.2011 - 09:46 Trvalý odkaz

    Ak chces kvalitnu navigaciu, mozes poziadat aj mna ;)