Navigacia v Android

  • 109 príspevkov
  • Anonym (bez overenia) 29.10.2009 - 11:06

    uz je viacero druhov navigacii , ktore by mali fungovat s androidom. mne sa konkretne podarilo vyskusat navigaciu Sygic McGuider.
    predtym som tuto navigaciu skusal v Nokiach s OS symbian. V OS Android je prostredie aplikacie takmer rovnake. pred spustenim aplikacie je potrebne spustit gps modul. samotna aplikacia funguje ako som bol zvyknuty - bez zavahania, zobrazenie je podobne tomu zo symbianu. pripojenie k satelitom bolo takmer okamzite po spusteni aplikacie. vyskusal som iba kratku trasu po meste. zobrazovanie rychle, len sa mi zda, ze hovorene slovo trochu meskalo za situaciou v premavke. naopak vykreslovanie situacie je bezchybne a vcasne. dvakrat som umyselne opustil planovanu trasu, co bolo okamzite vyobrazene. slovenka jana, ma vsak na omyl nestihla upozornit, iba poradila, kam ist na najblizsej krizovatke.
    zadal som adresu a domove cislo o ktorom aj velmi malo presovcanov nevie, ale sygic nesklamal a trafil.
    trochu necitlive bolo prostredie dotykoveho displeja, hlavne po jeho okrajoch, ale to je problemom G1 a nie sygicu, pri zadavani ciela som dokonca musel mobil vybrat z drziaka a obojrucne tam adresu natlacit
    mozem teda zodpovedne prehlasit, ze android uz ma plnohodnotnu navigaciu aspon v podobe sygicu. skusenosti s inymi navigaciami piste zatial do tejto temy, v buducnosti sa mozme venovat kazdej zvlast.
    na pripadne otazky rad odpoviem.
    PS: screene zatial vytvorit neviem, ani na to nemam cas, ale prostredie je klasicky sygicovske ;)

  • dzulio25.08.2011 - 13:48 Trvalý odkaz

    alebo je celkom mozne ze je to viazane na google ucet...

    majko11293 (h…25.08.2011 - 13:58 Trvalý odkaz

    nie..na google ucet by bola viazana vtedy, keby si si ju kupil cez market. V takomto pripade je viezana na spominany IMEI.

    aquila26.08.2011 - 12:00 Trvalý odkaz

    len potom ked je to viazane na google ucet, tak by to malo fungovat na kazdom telefone ,ktory si s danym sygickom spojis resp ked ho mas nalinkovany na google ucet

    inak to linkovanie na google ucet mi je nenormalne proti srsti

    nerd26.08.2011 - 13:27 Trvalý odkaz

    aquila presne tak. zaplatis v markete navigaciu a uz je navzdy tvoja :) do vsetkych tvojich sucasnych a aj buducich telefonov ju mozes instalovat

    Profile picture for user pan.el.x10@gmail.com

    pan.el26.08.2011 - 14:55 Trvalý odkaz

    ... od Orindzu, ktory som vzal s ponukanou navigaciou Sygic Aura spolu s aktivacnym klucom v ramci jednej jarnej akcie ...silno pochybujem ze to bude ten pripad,
    aj keby to ten orindz kupil u googleho v krame
    ako multilicenciu abo tak

    natukaj na ciselniku *#*#4636#*#*
    tapni informacie o telefone
    a hned v prvom riadku mas svoje imei
    zapamataj si napriklad prve a posledne trojcislie
    prejdi do aplikacie sygic a cez
    menu - nastavenia - o produkte
    porovnaj v nazve zariadenia (device ID)
    je tam tvoje imei a nie gmail

    zeus3605.09.2011 - 18:15 Trvalý odkaz

    Kolko ste dali za navigacie od Sygicu? Na nete som pozeral ceny a europa je za 49eur. Tolko nedam ani omylom, je to vela pre mna za aplikaciu. Neviete o niecom lacnejsom, pripadne da sa niekde na nete najst produktovy kod ktory funguje?

    Lenka Ivančíková06.09.2011 - 02:11 Trvalý odkaz

    Dal si navod, ze cez urcity obchod podobny Marketu(pomenoval si ho), moze mat aplikacie, ktore su bezne platene zadarmo. To znamena, ze to asi nie je legalne,ci? Takze to je warez. Alebo si myslis, ze tam vyvojari plateneho softu davaju svoje produkty zadarmo a dobrovolne? Len aby si ich ludia nemuseli kupovat?