Ako T-mobil zaraba na mrtvych

  • 9 príspevkov
  • Stefan Spevar 25.08.2011 - 16:15

    Dobry den, som obcan SK a som sklany s postoja nadnarodnej spolocnosti akou je T bomil.Asi pred jeden a pol roka ma nastivyl pracovnikn T mobil a ponukol mi moznost noveho vyhodneho pavsalu teda noveho cisla. Ja ako dlho rocny zakaznik T mobil som mu povedal ze ja uz pavsal mam a netreba mi, on mi navrhol ze ho moze vyuzivat hodci kto z rodiny,tak som ho ponukol manzelke ktora mala Izi kartu od spominannej T mobi, tak sme to s kartou ukoncili a novy pavsal som dal manzzelke bol vyhodni preto sme ho a j prijali. Po celu dobu ho vyuzivala jeden a pol roka ho vyuzivala manzelka. Ale pred mesiacom mi manzela zomrela a tu nastal problem chcel som pavsal zrusit Naco mi by bol mne ja mam, tak som nastivyl T centrum a poziadal som ich o zrusenie pavsalu, na zarklade.umrtia manzelky doniesol som a j umrtny list.Po desiatych dnoch mi dosla odpovet ze musim zaplatit pokutu 48eur. Pokial chcem zrusit pavsal lebo bol na mna pisani, ale to mi pracovnik pri podpise nepovedal ze ho memoze vyuzivat manzelka. Boli sme obiidvaja dvochodcovia a finti tychto spolocnosti nepozname.Tak dakujem T mobil za prejavenu ochotu s dlhorocnym zakaznikom.

  • deszka325.08.2011 - 16:19 Trvalý odkaz

    Chybu ste spravili Vy,lebo ste si to dali napisat na vlastne meno.A ak som dobre cital,tak ten pausal ponukli Vam a nie Vasej manzelke.Takze bola to Vasa nepozornost.

    Marek25.08.2011 - 16:31 Trvalý odkaz

    kedze pausal sa moze zrusit len za urcitych okonosti /najma ak je viazany/ a tie podmienky na rozviazanie neboli akceptovatelne /umrtie clena rodiny nie je dovod na zrusenie pausalu, ktory je napisany na moje meno/ tak s netreba cudovat, ze treba zaplatit aj pokutu. ine by to bolo, ak by pausal bol napisany na dotycnu osobu, to by bolo nieco ine. zial zmluvne podmienky nepustia /a kedze sme na Slovensku, treba sa naucit aj tento jazyk aby sa predislo nedorozumeniam/

    zeus3625.08.2011 - 22:29 Trvalý odkaz

    isto neprijemna skusenost, ale T-mobile bol v prave. Zaujimalo by ma, ako by sa to riesilo keby je pausal pisany na manzelku. Bola by vtedy pokuta? Btw. nie je ta pokuta nejaka nizka?

    Marek25.08.2011 - 22:42 Trvalý odkaz

    ak by bol pausal pisany na manzelku, tak pokuta by sa neplatila. a pokuta je preto mala, lebo to bol pausal bez mobilu

    ssamoo26.08.2011 - 04:41 Trvalý odkaz

    T-Mobile mal v tomto pravdu. Mozno nie moralnu, ale pri podpise zmluvy treba citat, co sa podpisuje.

    Banka tiez neodpusti polovicu uveru v pripade umrtia rodinneho clena ziadatela.

    Profile picture for user bcrs@azet.sk

    RoSta26.08.2011 - 08:19 Trvalý odkaz

    Ano, ale pri len trochu dobrej voli to mohli spravit, iste by neskrachovali. Zvlast, ak im dorucil este aj umrtny list...
    Pane, uprimnu sustrast a este vela chuti do zivota!

    Laky777726.08.2011 - 12:03 Trvalý odkaz

    Ale predajca nikoho neoklamat - skutocne je jedno kto plati pausal a kto ho realne pouziva. Podstatne je, ze sa plati. Inak toto by mozno mohol poriesit niekto vyssie postaveny, ale z pravneho hladiska je postoj T-mobile absolutne v poriadku.

    zilincan27.08.2011 - 11:56 Trvalý odkaz

    A skusali ste podat opakovanu ziadost na zrusenie cisla bez pokuty?
    Aj ked t-mobile je naozaj v prave a moze ziadat za zrusenie cisla pokutu tak ak sa niekto s trochou pochopenia nad tym zamysli tak vam vyhovie a to cislo zrusia.