Xperia Neo PlayNow

  • 11 príspevkov
  • DJ Pepe 18.08.2011 - 22:43

    Vedel by mi niekto poradit, ako natlacit PlayNow do Nea? Orange mi ho odstranil,a ja by som ho chcel pouzivat.

  • majko11293 (h…18.08.2011 - 23:21 Trvalý odkaz

    ja si myslim, ze jedine spravit root, a flashnut oficialnu romku od SE..

    DJ Pepe18.08.2011 - 23:40 Trvalý odkaz

    root robit nechcem, neviem ci je to chybovy telefon alebo nie, a nechcem si odpast zaruku...

    slavomir1619.08.2011 - 00:50 Trvalý odkaz

    jedine ti zostava flashnut telefon cez wotan server, najdes tam oficialne firmware pre rozne krajiny. tym by su nemal stratit zaruku. sam som si flashoval novy firmware 4.xxx germany. playnow je tam

    DJ Pepe19.08.2011 - 01:05 Trvalý odkaz

    nemal, alebo nestratim? a ako oco ide? trosku opisat a par krokov, s androidom taketo skusenosti nemam.

    slavomir1619.08.2011 - 08:21 Trvalý odkaz

    takze najprv k tej zaruke: na stranke su oficialne firmware, takze podla mojho nazoru zaruku nestracas.
    k flashovaniu: na stranke wotanserver.com si pohladat Neo. Je hned na prvej strane. Kliknes si na neho, celkom dole su odkazy na stiahnutie usb driverov a samotneho wotan klienta. Predtym sa nezabudni na stranke zaregistrovat, je to bezplatne. Nainstaluj drivery, spusti klienta, vypnuty telefon, potom zatlac a drz prave tlacidlo na telefone a pripoj usb kabel, wotan klient si vyhlada tvoj telefon, potom ti da ponuku ,aky firmware chces nahodit, potom si tam das tvoje meno heslo, co si zadal pri registracii, mo a potom da zacina stahovanie firmware. Upozornujem ze pocas celej doby treba drzat to prave tlacidlo, ledka na telefone musi svietit na modro. Nic sa neboj aj ked ti to prvy. krat skonci chybou, kludne zopakuje pokus este raz.
    Vela stastia.nahodit, potom si tam das tvoje meno heslo, co si zadal pri registracii, no a potom sa zacina stahovanie firmware. Upozornujem ze pocas celej doby treba drzat to prave tlacidlo, ledka na telefone musi svietit na modro. Nic sa neboj aj ked ti to prvy. krat skonci chybou, kludne zopakuje pokus este raz.
    Vela stastia. treba drzat to prave tlacidlo, ledka na telefone musi svietit na modro. Nic sa neboj aj ked ti to prvy. krat skonci chybou, kludne zopakuje pokus este raz.
    Vela stastia.nahodit, potom si tam das tvoje meno heslo, co si zadal pri registracii, no a potom sa zacina stahovanie firmware. Upozornujem ze pocas celej doby treba drzat to prave tlacidlo, ledka na telefone musi svietit na modro. Nic sa neboj aj ked ti to prvy. krat skonci chybou, kludne zopakuje pokus este raz.
    Vela stastia.

    Števo19.08.2011 - 12:47 Trvalý odkaz

    je to zasah do softwaru, takze sa tym straca zaruka. je jedno ci je to original alebo nie.

    DJ Pepe19.08.2011 - 13:56 Trvalý odkaz

    takze wotan neprichadza do uvahy, zaruku si najbilzsi rok nehodlam odpast.. no nevadi, vydrzim aj bez play now, hoci by som ho ocenil.. slavomir trosku sa opakujes :D ale dakujem za ochotu pomoct, mozno to neskor vyuzijem

    slavomir1619.08.2011 - 16:53 Trvalý odkaz

    neopakujem sa to mi to nejako divne sformatovalo, pisal som to z mobilu.
    nemyslim si, ze nestratis zaruku, je to normalne oficialny firmware od SE, ziaden cyanogenmod, alebo ina rom (aj tak este ziadna nie je na svete).
    Inac ten v Orange Neovi (mam aj ja) je normalny germany generic, resp. French generic jedine co je tam, je pridany launcher od orange,zalozky na orange world a pri starte je take 2-3 sec. vidno znak orange, takze nemyslim, ze prides o zaruku. Ale samozrejme respektujem tvoje rozhodnutie, mozno by sa bolo dobre porozhliadnut na nete ci nahodou nie je playnow ako samostatne nainstalovatelna aplikacia. Je dost mozne, ze ju niekto z oficialneho firmaware vytiahol.

    majko11293 (h…19.08.2011 - 17:11 Trvalý odkaz

    sorry, ale nieje toto warez?

    slavomir1619.08.2011 - 18:15 Trvalý odkaz

    ze je to na megauploade???????
    ale ved ten balik, je normalna sucast SE, nie je nejako limitovany pouzitim na SE, tusim by sa dal pouzit aj na inych telefonoch, ale ak si myslis ze ano, tak to zmazem

    edit:zmazal som tie odkazy, nech maju vsetci ktorych sa to dotklo, srdce na pokoji