Novy mobil z O2 do 250EUR

  • 59 príspevkov
  • Rocky_SvK 31.07.2011 - 18:33

    Zdravim, potreboval by som si surne kupit nejaky nejaky mobil... chcel som pockat ale musim kupit teraz.... chcel som pockat preto lebo teraz vsetky telefony v ponuke 02 maju nejaku nevyhodu premna :D ....naprikald chcel by som android ale chcem aby mal aj GPS zadarmo.... to maju len nokie a HTC nie? .... najvaic sa mi pozdaval asi HTC wildfire vies ze desire je lepsi ale je aj o dost drahsi... chcem aby to bolo max do 250 pripadne nieco cez... prinom vidim nevihodu ze ma len 65tisic farbie.... to vadi ci nie? a este sa chcem opytat ci je velky rozdiel a hlavne aky medzi wildfire a wildfire S ... pri S-ku je 262 144 farieb..... a inak vyzorovo su rovnake nie??
    ak mate nejake ine nevrhy tak chem by som aby fotak bol aspon 5mpx , pekne fotky a dobre videa (take pre bezne pouzivanie)GPS, WIFI, a neviem co take je este dolezite velmi sa dotoho nevyznam ze ake aplikacie budme potrebovat atak, pretoze android som este nemal nemal som vlastne ani dotykovy mobil este :) tak prosim o radu...Dakujem :)

  • Rocky_SvK11.08.2011 - 20:01 Trvalý odkaz

    hje presne to HTC hub :D ... no mam tu navigaciu ale nefunguje... ani svoju polohu nezistim aj ani ked som pripojeny na wifi... .. a anao mam to odciarknute :)

    majko11293 (h…11.08.2011 - 20:20 Trvalý odkaz

    tak HTC Hub je dobra vec, si myslim. Mozes si tam stahovat nove vzhlady, sceny, widgety, aplikacie, zvuky na upozornenia a neviem co este...taktiez ked sa tam prihlasis, tak v pripade straty telefonu ho mozes cez PC najst cez htcsense.com ...a ako ta navigacia nefunguje? Hladanie telefonu cez GPS Satelity mas povolene?

    Rocky_SvK11.08.2011 - 20:25 Trvalý odkaz

    jaaj okey :) ja len ze tam terbalo suhalsit spodmienkami a som nevedel ci to mozem :D da sa cez inetrnet zistit kde s anachadza telefon?? to je zaujimave... ..som prisile nato ze ais funguje len v mojom meste velmi slaboa velmi nepresne mi ju ukazuje.. ale bude fungovat len ked budem pripojeny na wifi ne?? chel by som taku co stale funguje ako maju nokie...
    prave som v markete nevyznam s av tom .. ktor aplikacie by si mi odporucil stiahnut?? zatial som nestiahol nic.. idme stiahnut acrobat a potrebujem nieoc na prehravanie videi na internete.. potom nieco aby som mohol ovladat svetlo led bo ci sa to da aj bez aplikacie?? neviem ako... a este taka banalita ako na tom telefone zmenim ryhclo normalny rezim na tichy?? neni nejaka skratka??

    majko11293 (h…11.08.2011 - 20:41 Trvalý odkaz

    ano, bude to fungovat len ked si pripojeny na internet, nemusi to byt len wifi..a aplikacie? to uz zalezi na tebe...
    take najpodstatnejsie:
    Documents To Go- nieco ako Office na Windowse
    Mobo Player-prehravac videii
    Flashlight- zapnutie blesku...

    rezim zmenis asi tak, ze stlacis a podrzis tlacidlo power, a tam mas na vyber profily...

    Rocky_SvK12.08.2011 - 14:28 Trvalý odkaz

    ano mam to ... a offline navogacia ktora mi dokaze urcit mojj polohu bez pripojenia na internet existuje?

    majko11293 (h…12.08.2011 - 14:35 Trvalý odkaz

    ano, napriklad Sygic, iGO alebo Navigon...

    Rocky_SvK12.08.2011 - 18:56 Trvalý odkaz

    diki :) uz sa mi stahuje mapa :) .. musism si kupit nejaku vetsiu aometovu aspon 4 alebo 8 gb minimalne :)

    Rocky_SvK17.08.2011 - 20:47 Trvalý odkaz

    z tej synchronizacii z Facebookom som uz jelen :D .. na zaciatku som si zosynchronizoval koktakty s cislami vsteko bolo v pordiadkua teraz po akzdom prihlaseni mi synchronizuje zase tie kontakty z tymi istymi... ale ejdne koktankt je facebook cez HTC sense a druhy je iba normalny facebook.... a vsteko sa smi spaja dokopy... neorzumiem :D