Testujeme Sony Ericsson Vivaz

  • 18 príspevkov
  • Gash 04.03.2010 - 17:37

    Na test sa nam dostal novy Sony Ericsson Vivaz...

    Zakladne Info: http://fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&diskusia=cela&cisl…

    Galeria: http://www.fony.sk/photos/sony%20ericsson/thumbs.php?dir=se_vivaz&p…

    Prve dojmy:
    - vivaz je dizajnovo zaujimavy mobil, mne osobne sa paci,
    - vyhotovenie je kvalitne, telefon nevrzga
    - displej je krasny a jemny, proste parada, najma pri prezerani webu,
    - prekvapilo nas aj nahravanie HD videa s automatickym zaostrovanim,
    - moznosti symbianu su klasicke, navyse najdete iba domacu obrazovku od Sony Ericssonu (jej moznosti su rovnake ako v Satiu),
    - Vivazu chyba kineticke skrolovanie v celom menu,

    Na ostatne otazky rad odpoviem :)

  • Peter Makai04.03.2010 - 17:45 Trvalý odkaz

    Kedy pojdeme na pivo? :-D

    Mna by zaujimalo, ci v tvojom kuse je mozne nastavit ako domovsku obrazovku nejaky panel s fejsbukom, bo na mojom mam len Twitter a nejake dalsie somariny, ale fejsbuk nie...

    Martin04.03.2010 - 18:35 Trvalý odkaz

    mna naviac zaujima jak toci ta hd kamera ci neseka alebo nic take. Lebo by som ho chcel kupit ked bude v orange dostupny :( tak isto ma zaujima kedy tomu urobite video recenziu :)

    Peter Makai05.03.2010 - 10:29 Trvalý odkaz

    Mno, ale neozves sa, ze by sme skocili na kafe a tak... ach...

    Mne sa na Vivaze paci tvar toho telefonu, konecne nieco dizajnovo pekne od SE, prijemne sa drzi v ruke... Co sa mi na nom ale hnusi je ten dotykovy Symbian, ja osobne by som ruky dolamal tomu, kto ten system uviedol v takejto podobe na dotykove telefony... Podotykam ze voci klasickemu Symbianu nemam najmensich vyhrad...

    levior12.03.2010 - 10:44 Trvalý odkaz

    Dnes je Vivaz lacnejsi, doslo mi to na mail (358EUR):
    Novinky sonyericsson-shop.sk
    Vazeni obchodni partneri Na dnes je v ramci kratkodobej cenovej akcie pripravena v ponuke novinka Sony Ericsson Vivaz. Pri realizacii objednavky tejto novinky zaujemcov potesime vyraznou cenovou ulavou oproti katalogovej ponuke.Prave dnes je cas na kupu. ponuka je zasielana len registrovanym zaujemcom.

    andy3311.05.2010 - 15:51 Trvalý odkaz

    Prosim, vas ako nastavim v SE Vivaz ton prichadzajuceho hovoru a ton prichadzajucej spravy, je to smiesne ale ja uz som tam pozrel snad vsetko a netusim kde by som to nastavil. Dakujem

    Richard Hombauer11.05.2010 - 16:22 Trvalý odkaz

    nastavenia - profily - upravit profil

    trace111.05.2010 - 17:52 Trvalý odkaz

    Zdravim!Aktivoval uz niekto plnu verziu Adobe 2.5? Ked ano, tak ako. Posielat pos..tej firme info o kreditke sa mi nezda najvhodnejsie.A este drobnost. Pri zazname videa pri spusteni a ukonceni to v nahravke dost lupe.Tlacitka foto a video katastrofa.Niekto pisal,ze mu Vivaz nahradil jeho 2 roky stary kompakt.Neviem o aky kompakt islo,ja mam Sony 7,2 Mpix,ale ani s naj sebazaprenim a prizmur.oci sa Vivaz nechyta.Ovladanie celkom v poho.Ale nie je to IPhone.Ale ma viac funkcii.O blok. displ. skoda hovorit!Kombinacia stlac.tlacidla a dotyk displ.nie je dobra.Parkrat sa mi vo vrecku sam aktivoval.Tod vse

    andy3312.05.2010 - 02:14 Trvalý odkaz

    Dakujem velmi velmi pekne, neviem preco je to tak komplikovane spravene teda ze ked tam mam nejaku hudbu danu tak ze jednoducho si ju zvolim za ton hovoru a nie takto... ale tak co uz dik este raz.

    lift12.08.2010 - 21:26 Trvalý odkaz

    zdravim viete mi poradit ked si z pc davam fotky do mobilu tak mi ich uklada hociako raz tam kam chcem druhy krat uplne do inej zlozky..neviete ako si to mam nadstavit?
    a este jeden problem mam neviem nadstavit to aby mi vsetko co urobim ci uz foto alebo video alebo stiahnem pesnicku tak aby mi to ukladalo na kartu a nie do pamate mobilu..dam 4pesnicky a mam plnu pamat.
    dikeees

    iks.x29.11.2010 - 18:54 Trvalý odkaz

    Ahoj.
    Mam novy Vivaz z Orangeu a mam par otazok.
    Po pripojeni telefonu k PC cez velkokapacitny prenos sa mi na pamatovu kartu zacali same od seba pridavat pesnicky, ktore nemam vobec v pocitaci. Je to normalne? Zaplnilo mi to celu kartu.
    Pridal som si potom vlastnu hudbu, po odpojeni telefonu a hladani pesniciek v telefone boli vsetky zlozky s hudbou prazdne.

    Este by ma zaujimalo, ci je mozne v mobile otravat subory .doc(x) .xls a podobne, prip. do ktorej zlozky ich treba vlozit aby mi ich v mobile zobrazilo.

    Skusil som do mobilu pridat inu pamatovu kartu, pri zapnuti fotoaparatu mi vsak vypisalo, ze karta nebola najdena, obrazky budu ulozene do pamate telefonu.

    Mohli by ste mi prosim poradit co s tym robit?

    dandy8123.02.2011 - 14:37 Trvalý odkaz

    :o Zdravim, chcem sa spytat, ci ste mali v mobile SE vivaz problem s padanim siete, teda problem so signalom?? ja som mala jeden na skusku a stale mi padal signal a v robote mi nesiel vobec, zevraj ten telefon ma slaby signal, je to tak? Dakujem za odpoved :)

    Picos23.02.2011 - 17:04 Trvalý odkaz

    Mam kolegu, ktory ho ma a nikdy sa nestazoval na problemy so signalom a to byva v dedinke na zahori, teda nie v centre BA.

    Ashlee23.02.2011 - 18:20 Trvalý odkaz

    Ja som mala tento mobil a so signalom nebol ziaden problem...ani na dedine, ani v okresnom meste ;). Myslim, ze to bude skor chybny kus.

    dandy8124.02.2011 - 10:23 Trvalý odkaz

    :) dakujem vam za vyjadrenia:) uz sa poslal do opravy, tak som zvedava, ci sa to vobec bude dat opravit, ak hej, tak by to hadam malo byt ok, dufam, ze neskor s tym nebudu problemy... :)

    erzet31.03.2011 - 15:08 Trvalý odkaz

    Prosim Vas, ide do mobilu Sony Ericsson Vivaz zadavat adresy bydliska kontaktov a datumy narodenia tak aby sa zosynchronizovali s kalendarom?

    Michal31.03.2011 - 22:33 Trvalý odkaz

    Ano. Ked ulozis do kontaktu informacie a spuistis synchronizaciu, neviem preco by sa aj detaily nemali preniest :)

    Sherwood16.08.2011 - 23:56 Trvalý odkaz

    Mam otazku: Ked mi prichadza hovor da sa zdvihnut (zlozit) len tlacidlami alebo aj cez dotykovu obrazovku?
    Daju sa nastavit len tlacidla?