prenosne minuty

  • 5 príspevkov
  • jojco 31.05.2010 - 18:20

    Som vernym zakaznikom Orange uz min. 10 rokov. Aktivne som vyuzival sluzbu Prenosne minuty, lebo niekedy som potreboval volat viac a inokedy zas menej. Zaciatkom minuleho mesiaca som si vymenil telefon a inovoval som si aj pausal na Pausal snov. ten som si vyskladal z Volania do vsetkych sieti + Volania svojim. Vcera mi prisla prva faktura a pozeram, ze nemam na nej uvedene prenesene minuty z minuleho mesiaca a ani poplatok za Prenosne minuty. Volam na infolinku a tam mi operator povedal, ze k mojmu pausalu sa sluzba prenosne minuty neposkytuje a neda sa ani aktivovat. Vraj sa da aktivovat len k volaniam do vsetkych sieti, ale ak nim zakaznik prida aj volania len do Orangeu (vecer, vecer+vikend, den alebo nonstop), tak sa uz sluzba aktivovat neda a ani sa tym padom neprevolane minuty neprenasaju. Skontroloval som si to v cenniku a je to tak. Ak niekto prenosne minuty aktivovane mal (ako napr. ja), tak sa mu automaticky deaktivovali. Do zmeny pausalu som mal aj Volania do vsetkych sieti a aj volania svojim a aj prenosne minuty a pri prechode na novy pausal ma nik na ich deaktivaciu neupozornil a ani som si nevsimol, ze by takato zmena v cenniku bola niekde prezentovana. Vedeli ste o tom niekto? Ja som tymto padom prisiel o 70 neprevolanych minut, ktore som uz Orange zaplatil a uz mi ich nikto nevrati. Keby som bol vedel o tejto zmene, tak by som zavolal hadam kazdemu v mojom telefonnom zozname, ale nenazratemu operatorovi by som ich urcite len tak zdarma nenechal.

  • Lenka Ivančíková31.05.2010 - 18:33 Trvalý odkaz

    No,to je Orange.Prenosne minuty sa daju aktivovat ku tvojej kombinacii volani iba ked su na ICO.

    jojco10.06.2010 - 10:16 Trvalý odkaz

    napisal som do Orangeu mail, kde som reklamoval, ze ma nikto na zrusenie prenosnych minut v novom programe neinformoval. Ziadal som bud ich nahradenie alebo financnu kompenzaciu. A cuduj sa svete, Orange moju reklamaciu uznal a ako kompenzaciu mi dali 3 mesiace 50% zlavu na poplatok za sluzbu Vecer a vikend, co mi vlastne uplne kompenzuje naklady za zaplatenych a neprevolanych 70 minut :-) Asi sa oplati byt vernym jednemu operatorovi od zaciatku.

    Lenka Ivančíková10.06.2010 - 10:29 Trvalý odkaz

    Gratulujem k uspechu.:)

    Denis10.06.2010 - 15:05 Trvalý odkaz

    Ja mam takisto 70 a vecer + vikend a tento mesiac predlzujem zmluvu. Nevedel som o tom. Teraz radsej prevolam prenesene minuty. Dik za info.