Orange e-shop:nedorucenie mobilu

  • 14 príspevkov
  • markos9 18.08.2009 - 12:32

    Priatelke skoncila akcia a 31.7 si objednala novy fon a pokracovanie akcie cez e-shop, objednavka prebehla v poriadku a prisiel potvrdzujuci mail ze objednavka prijata, potom sa tyzden nic nedialo,potom sa objavil stav objednavky ze je pripravena a bude odovzdana kurierovi,tak sa priatelka zacala tesit ze novy fon je uz blizko,no ale zase nic,po dalsom tyzdni sa stav objednavky zmenil a napisali ze objednavka dorucena!! Od vtedy zase tyzden a nic, dnes je 19dni od podania objednavky a fon nikde!

  • Lenka Ivančíková18.08.2009 - 12:57 Trvalý odkaz

    To nam oznamujes,alebo cakas aku reakciu?Volal si na 905?Oni jediny ti vedia objasnit,co sa stalo.

    benko18.08.2009 - 13:00 Trvalý odkaz

    Mne to prislo z eshopu do 7-mich dni.takze volaj 905 a postazuj

    markos918.08.2009 - 13:13 Trvalý odkaz

    Na 905 sme volali minuly tyzden aj tento uz velakrat, tak ze mame byt trpezlivy a dokonca odmietli akceptovat ze objednavka bola podana uz 31.7 pritom mam z toho dna potvrdzujuci mail, boli sme aj osobne v orange predajni a tam povedali ze s tym nemaju nic. Ja sa nestazujem, len ma prekvapila takato kvalita tejto ich sluzby a urcite uz cez e-shop nebudeme nikdy nic objednavat.

    Lenka Ivančíková18.08.2009 - 13:34 Trvalý odkaz

    Na Or e-shop je vseobecne vela staznosti.Ja radsej ozeliem jeden mesacny pausal zadarmo a beriem fon jedine na predajni.Bez problemov.

    Marek18.08.2009 - 13:36 Trvalý odkaz

    To maju skvelx e-shop. Aj ja zajdem radsej na predajnu manzelke pre telefon

    markos918.08.2009 - 13:49 Trvalý odkaz

    Ved odteraz uz jedine na predajni, za 5min je to vybavene a je pokoj, takto cez e-shop sa neda takto naveky vyckavat kedy sa oni zobudia a potom este trpnut ci to pride v poriadku.

    ach!19.08.2009 - 22:57 Trvalý odkaz

    krasna tema o nicom. Vela slov, malo faktov.
    Osobne som uz niekolko telefonov objednal cez eshop. A bolo to ok.

    neznamena to, ze nik nemoze mat problem, ale aspon by som ocakaval napisanie aky to bol mobil (moze sa stat ze uz nie je na sklade a caka sa na nove kusy), nasledne postup.

    Potvrdzujuci mail zadania objednavky pride po uspesnom zadani objednavky. Potom zaslu mail po schvaleni objednavky (preveruje sa klient rovnako ako ked ide zazmluvnit na predajnu), mail o odovzdani objednavky kurierovi.
    Kurier pri doruceni preveruje obc. preukaz, ziada podpis klienta na vsetky zmluvy, obcas i do elektronickej citacky ci co to je.

    Ak by sa moja objednavka niekde objavila ako dorucena, urcite by som zistoval - kedy, kam a kym bola prevzata, ci mi predlzili zmluvu (prevzatie = podpis noveho 24mesacneho dodatku), pripadne by som ziadal zaslat kopiu preberacieho protokolu.

    Alebo by som na forum aspon napisal ci pre Orange je objednavka skutocne prevzata, alebo len to chybne uviedol system (ten zaslany mail ci info na webe o doruceni objednavky sa sam od seba si neposlal). V akom stave je priatelka - eviduje ju orange ako zaviazanu, alebo stale ako po skonceni viazanosti, free?

    Ak free - idem na predajnu. Co podpisem skor, to plati. Mailom stornujem eshop objednavku. Alebo vytvorim este jednu eshop objednavku - tu zas bude preverovat niekto z Orange.

    Ak viazanu - okamzite informujem o chybe, pisomne podam reklamaciu.

    Takto z toho mam dojem - fajn pribeh ale bez pointy, prinosu. Objednat cez eshop je pritom vyhoda. Ak nepride mobil, pride poskodeny, je pravo do 7prac. dni odstupit od zmluvy + k tomu 1 mesiac zadara.
    Miesto toho odsudenie eshopu.

    Nabuduce prosim, aj ked pisane z mobilu - pisat fakty, postup - aby sa dalo aspon priblizne urcit v com bola chyba (zjavne ehop funguje - objednavku prebral, informoval). Problem je v doruceni v skutocnosti nedoruceneho telefonu. to vypada na chybu bud niekoho kto v orange zabalil a mal odoslat zasielku alebo kuriera, ktory ju mal dorucit a spolocnosti odovzdat podpisane zmluvy. Az na zaklade toho sa objednavka povazuje za dorucenu.
    Neviem preco mi Orange v maily nezaslal ID kod pre sledovanie objednavky cez web, ale urcite by som o to poziadal fakturanta.

    Tak ako to je, eviduje Orange objednavku prevzatu, alebo to bola chybna informacia? Ako sa vyjadrili?

    graffoo19.08.2009 - 23:04 Trvalý odkaz

    no ako sa to vezme. kamos isiel objednat najprv mobil cez e-shop. mal standard cenu, za clip musel zaplatit. ale skusil este pred objednanim zbehnut do predajne. vysledok? zlava 20% na mobil, ktora robila vacsiu sumu nez mesacny pausal a clip mal zadara ;)

    ach!19.08.2009 - 23:18 Trvalý odkaz

    graffoo, jasne. eshop je vytvoreny pre bezne ponuky. Preto sa to robi aj tak - zavola sa fakturant, s nim sa nieco dohodne a nasledne sa urobi objednavka. Ak sa dohoda nenaplni, zavola sa opat. O kazdom jednom rozhovore robia do systemu pisomny zapis. Tak mi raz nauctovali CLIP, ktory mal byt zadara. Nie "moj", ale ina fakturantka ma prevzala. povedala - ano, vidim tu poznacene: CLIP zadarmo. Ospravedlnujem sa, zasielam opravenu fakturu (bola elektronicka, volal som hned ako mi prisla na mail).

    Mna vsak zaujima co to znamena: "napisali ze objednavka dorucena". Ako sa k tomu vyjadrili pracovnici, s ktorymi uz mnohokrat volali.

    marek.0721.09.2009 - 11:09 Trvalý odkaz

    Na 905 sme volali minuly tyzden aj tento uz velakrat, tak ze mame byt trpezlivy a dokonca odmietli akceptovat ze objednavka bola podana uz 31.7 pritom mam z toho dna potvrdzujuci mail, boli sme aj osobne v orange predajni a tam povedali ze s tym nemaju nic. Ja sa nestazujem, len ma prekvapila takato kvalita tejto ich sluzby a urcite uz cez e-shop nebudeme nikdy nic objednavat.

    ondo2231.05.2010 - 23:43 Trvalý odkaz

    caute, je mozne ze pridem do predajne a poviem im nech objednaju ten (niaky) telefon oni a neskor si prenho pridem a podpisem zmluvu??resp otec. dik

    Marek Villár01.06.2010 - 00:28 Trvalý odkaz

    objednavky sa riesia ku konktretnej zmluve, pokial tato nepodpise objednavku, kde je uz aj pausal tak ti telefon nepodrzia. Kto skor pride ten skor berie ;)

    ondo2201.06.2010 - 09:09 Trvalý odkaz

    noo... a keby podpisal zmluvu hned tam v predajni a chcem aby mi ten mobil objednali tak to urobia? a potom pridem prenho?