Každý Slovák s ajfónom

  • Thim 29.09.2012 - 13:18

    :-DDDD Fony.sk - moji ľudia. Takto si vytreliť z iOviec :-DDD Najlepšie video, čo som videl na predstavu, čo za hlupákov, ktorí ani nevedia, čo je poriadny fon, stoja - vlastne spia - týždeň v rade a tá hlupá a škaredá blondína na otázku, že aké funkcie najradšej používa - že smskovanie :-DDDD a o ostatných nevie, lebo ešte ho nevidela :-DDDD a preto stojí v rade, lebo ajfon fajv je kúl :-DDD Total idiots! :-D

  • Patrik29.09.2012 - 14:26 Trvalý odkaz

    USA je proste primitivny narod :D je jedno ci ma jednu funkciu alebo 20 :D ovce budu kupovat iphone lebo je cool :D

    radka29.09.2012 - 14:58 Trvalý odkaz

    Thim a Fausto uz len tym, ze pouzivate "OVCE" z reklamy TV sa medzi tie ovce radite na prve miesta v tabulke. Ze by z Vas hovorila zavist a zlost ze na iPhon nemate? Kazdy si kupi to po com tuzi, co mu najviac vyhovuje a na co aj ma peniaze, tak neviem preco sa stale na vsetkych forach riesi iPhon, je to uz trapne a nezaujimave. Ale dobre ked sa chcete zaradit medzi ovce nech sa opaci!!

    Espio29.09.2012 - 16:40 Trvalý odkaz

    Radka ty si ale mudra a tie tvoje postoje k veci su tiez fajin.. Oni si robia posmech lebo maju s coho ale to ty ocividne nechapes a nevidis smutne... A co tu ty s ovcami pleties? To ako je nejaky tabor "oviec" co chodia po forach a zhadzuju apple? No moja zlata tak ludia co cakuju v tom rade a vlastne ani nevedia preco su ovce sco je dalsia zla vec na tebe lebo ty to nevidis ty si tiez ovca tak ty chodis po forach a rozhadzujes rukami okolo seba ked niekto povie pracdu ktora sa tebe nepaci

    radka29.09.2012 - 17:13 Trvalý odkaz

    Espio a co robis ty na tych forach, nie len roztahujes rukami ale rovno kopes do ludi, fuj, hnus a o to smutnejsie ze si nic ale ze uplne nic nepochopil. Nakoniec, nebolo to urcene tebe, takze ty to ani chapat nemusis. Ze si robili posmech z cakajucich v rade? A ja sa pytam preco? Ze niekto chce iPhon a caka nan dlhe hodiny a aj noci, no to je sice bieda ale je to ich vec, ked maju cas a chut tak nech cakaju a to ze nevedia preco, tak to si myslis len ty, lebo si zaslepeny androidom a nikdy si urcite iPhon nemal. Zato ich este nikto nemusi nazyvat ovcami. Kam sa potom radis ty? Nie, ty nie si ovca ale rovno baran na čele tej čriedy oviec kedze sa ti moj nazor nepaci a rozhadzujes okolo seba rukami. Je mi ta dost luto.

    Espio29.09.2012 - 17:27 Trvalý odkaz

    Radka bodujes a uplne ma davas... Ty mi hovoris v podstate ze ludia si mozu robit co chcu ved je to ich vec nie? Ono tu ide o to ze ludia su niekedy sprosty a tito ludia v tych radoch su fakt sprosty a ukazuju sa okolnemu svetu a vystavuju sa posmechu mali by sa nad tym zamysliet ale s tym ja nic neurobim ich by to malo mrziet co robia a malo by ti byt luto tich ludi v tom rade nie mna... Ked sa lepsie pozres co mam za techniku s ktorej pisem ti urcite trkne co mam (aspon dufam ze to pochopis) a poviem ti ze i iPhon som mal a vsetky a vzdy len na skusku lebo som vzdy veril ze to bude nieco lepsie ako predosla verzia no sklamanie bolo vzdy rovnake nikam sa to nepohlo stale je to to iste co neni pre mna... A ano mam apple produkty ale nebudem koli nim stat ako hlupak niekde v rade ok?

    Thim29.09.2012 - 18:12 Trvalý odkaz

    @radka: :-DDDDDDDDDDD si diagnóza :-DDD

    DJ Pepe29.09.2012 - 20:15 Trvalý odkaz

    Mohol by si napisat co konkretne ta sklamalo na iP? Dakujem.. A ked sa kuknem zcoho si to pisal tak typujem android fon s dolphin browserom ;)

    Espio29.09.2012 - 21:01 Trvalý odkaz

    Teraz si myslis ze podskosis ze sa v niecom mylim a ze ja neviem o com hovorim ze? No vies co mi vadi? Napriklad widgety nema iOs (nezaujma ma ze mi napises nejaku nevyhodu widgetu tipu zrut baterky a tak.. ) dalej nemoznost si nieco nastavit aku kolvek drobnost a proste celkova politka applu je to spatne co robia mozno teraz uz nastavaju zmeny ale za SJ to bolo hrozne oni urobili chybu a zhofili to na zakaznikov ze oni im s tym nepomahaju a podobne staci takto pan DJ Pepe?

    DJ Pepe29.09.2012 - 21:47 Trvalý odkaz

    Nebafkaj hned :) Widgety uznavam ale tiez to nieje nejaka zavazna chyba ktora by bola fakt vazny problem. Ja osobne som v podstate nepohol s ani jednym widgetom. A namiesto toho aby si sa snazil napisat prispevok ako nejaky super frajer si mohol rozpisat tie nemoznosti nastaveni :) Nech viem ci stoji zato stebou diskutovat, alebo si len dalsi z tych ktory idu podla "jedna babka povedala" ;)

    Espio29.09.2012 - 22:05 Trvalý odkaz

    Hmm no ok... Tak napriklad si nieco urychlit napriklad premiestnit alebo pozmenit "sluchatko" mam to dane a nemozem si to daf doprava alebo dolava alebo hore dole pred tym to bola stahovacia lista ale tu uz ako tak vylepsili a tam tie skratky v liste pokial nemam JB tak nemam v podstate nic a este hra v neprospech iOs drahe aplikacie a za kazdu aplikaciu ktoru mam u konkurencie zadarmo napriklad Whatsapp... A tiez je zaujimava vec dat si druhu ROM ktora mi niekedy ponukne veci ktkre nema ani samotny android zatial asi takto

    radka30.09.2012 - 00:03 Trvalý odkaz

    Thim mozne to je a som tomu rada na teba totiz uz ani ziadna diagnoza neexistuje:-DDDDD

    radka30.09.2012 - 00:39 Trvalý odkaz

    Espio k tomu ci si v podstate myslim ze ludia mozu robit co chcu : nie nemozu a tak som to ani nenapisala lebo to by vystihovalo vsetko mozne, aj ze mozu zabijat. Napisala som, ze je to ich vec ked stoja v rade , tym nic zle nerobia, ale napriek tomu ja s tebou plne suhlasim, ze rady su o nicom a aj trochu smiesne. Ja tiez pouzivam iPhon 4 a urcite si zadovazim aj 5-ku, uz sa nan tesim, lebo narozdiel od teba mne vyhovuje a som s nim maximalne spokojna ale v rade by som nam naozaj nestala za ziadnych okolnosti. Ja nemusim byt prva v okrese co ho bude mat, tam patria chvalenkari, aby sa predviedli ze uz ho maju a potom druha kategoria, co si ho vezme na pausal a za nova kym je to horuca novinka ho dobre streli a zarobi, vies aj o tom su tie rady na kseft. K tomu posunu len tolko, ze ten ja naozaj od telefonu neocakavam, u mna je na prvom mieste bezpecnost, spolahlivost a stabilita a tu ma vazne len iPhon a to nehovorim len tak do vetra, pouzivala som dlhsie popri iPhone HTC DHD, teraz ho ma brasko a este stale mam tablet 7" s Androidom, no mozem ti zo skusenosti povedat, ze na iOS 3, 4, 5 ani teraz na iOS 6 mi nikdy ziadna aplikacia ci hra nespadla, nikdy sa mi samovolne neresetoval a hlavne co je u Androida uplne bezne, tak mnohe beziace aplikacie na pozadi alebo permanentne zapnute 3G ci WiFi vedia obcas velmi rychlo baterku vysvacat do nuly, to sa na iPhone jednoducho nestane, ten mam stale na prijme a ma slusnu vydrz. Tak toto je u mna preferovane na prvom mieste.

    Espio30.09.2012 - 02:04 Trvalý odkaz

    Radka ono ta bezpecnost je cisto len teoreticky neviem ci si pamatas na tu aferu zo sledovanim polohy dalej uniknute data o mionoch pouzivateloch potom este ten malware co bol na iOS ono to neni az tak bezpecne ako si sama myslis.. A k tomu padaniu aplikacii.. Moc ti to neverim ze ti ani raz ani jedna aplikacia nepadla lebo mne osobne a mojmh okoliu sa to stava pomerne casto a myslim si ze sa to bude zhorsovat kedze uz je dalsie rozlisenie iPhonu a este sa mi stalo ze som mal celu obrazovku cervenu a kamarat zas celu modru a to len tak odblokoval som fon a cervena obrazovka a neslo nic robit potom sa telefon restartol a fungovalo to v pohode a kamaret tak isto ale u nikoho ineho som tu uz nevidel ( hovorim o iPhone ) len tolko k tvojim veciam odomna

    radka30.09.2012 - 15:26 Trvalý odkaz

    Espio je len jane ze nic na svete nie je uplne bezpecne a bez rizika a o tom co pises tie preslapy si pamätam, ale je ich podstatne menej. Taky malwar sa vyskytne raz za uhorsky rok a nejaka sledovacka tak ta mi nevadi, nie som celebrita ani politicky lider ci tajny agent, v podstate som pre nich nezaujimava, neboj oni maju svoje objekty na sledovanie dobre zmapovane a to vsetci bez vynimky. U uja Googleho v androide je to samozrejmost a pouzivam ho na tablete , ale tablet by som nepouzila na vstup do banky, pri iOSe je to bezpecnejsie a najviac mi na Androide vadi, ze stiahnem si aplikaciu alebo hru , ktora v podstate do nicoho nezasahuje a o tyzden-dva je jej updat a dostane v nom take prava, ze mi idu panenky kolem . Updat by mal riesit zlepsenie a pracu aplikacie a nie zasahy do systemu, odhalenia uctov a podobne svinstva. Toto sam mala na mysli. Co sa tyka iPhonu, nemusis mi verit, ale nemam preco klamat. Mala som prvy 3GS a teraz mam 4 ale vazne, je tak ako pisem bezproblemovy a nepadaju apky, mozno mam stastie na zakupeny kusok, to pripustam, ale je tyky fantasticky ako som to vyssie napisala. Nechcem iPhonu robit reklamu, je to moj individualny nazor , mam s nim tu najlepsiu skusenost co sa tyka funkcnosti a kvality po kazdej stranke a napriek tomu ho nikomu nevnucujem, neodporucam a nepresviedcam o tejto skusenosti, kazdy musi prist na to sam co je pre neho to NAJ. Jasne, iTunes mnohych odradza ja ho neriesim, mne nevadi to je to najmenej, vela nan nechodim a hlavne ho vylepsili a da sa stahovat a upgradovat uz aj iOS bez pripojenia, cize aj tu to pokrocilo. Ako si vyssie pisal o widgetoch, tie mi nechybaju, na tabletke som si zvolila mne vyhovujuce widgety a tiez ich dalej nemenim a nepracujem s nimi, takze aj to je len o narocnosti a pohlade uzivatela . Ano, mas mozno pravdu v tom, ze pri dalsom rozliseni obrazovky pri iP 5 by uz tak vysoko spolahlivy nemusel byt a pravdu povediac tak ako na nan tesim, chodia mi po rozume aj taketo myslienky, ako to bude a ci sa to nezhorsi, ale konecne sme sa dockali väcsieho displeja a som tomu rada. Ale ze im to trvalo pekne dlho nez sa uvedomili.

    MJ01.10.2012 - 14:25 Trvalý odkaz

    ako si na iPhone zmenim zvonenie na mp3ku co mam v emaily?

    radka01.10.2012 - 15:37 Trvalý odkaz

    MJ tak to sa asi neda, musis to zvonenie cez PC preniest do iTunes-zvonenia a potom mozes mat vlastne zvonenie, ja tak postupujem stale, iny sposob nepoznam, to je to co vsetci kritizuju u iPhonu, mne to vsak nevadi a nemam s tym problem,
    potom az to zosynchronizujes s iPhonom si to zvonenie das cez nastavenia vo fone, ale to uz asi vies

    MJ01.10.2012 - 15:58 Trvalý odkaz

    Dakujem Radka
    to akoze potrebujem k tomu este pocitac. No ale to mi bude synchronizovat vsetko nie len to zvonenie.

    Aj toto a mnoho viac zvlada moja SGS3 v priebehu par sekund. ;)

    radka01.10.2012 - 20:16 Trvalý odkaz

    No ano, zosynchronizuje ti to vsetko ak to nemas v iTunes upravene, ja ked natiahnem hudbu alebo zvonenie tak ich odskrtnem prec, a potom mi nabuduce synchronizuje len nove a doinstalovane alebo upgradovane aplikacie a hry.
    Ja viem , ze Android to zvlada, ten nepotrebuje ziadnu spravu aplikacii systemu iTunes, hold to je Apple, ale aj tak mi viac sedi ako ktorekolvek zariadenie s androidom.

    Espio01.10.2012 - 21:00 Trvalý odkaz

    radka teraz si ale protirecis na jednej strane hovoris ze iTunes je take nejake zlozite a android to ma vyriesene tak aby to bolo lahko ale aj napriek tomu tvrdis ze ti to zlozite vyhovuje viacej to mi hlava nebere

    MJ02.10.2012 - 10:58 Trvalý odkaz

    @Espio - neprotireci, len jej iPhone vyhovuje na tolko ze dokaze prehliadnut niekedy zbytocnu pracu s iTunes.

    radka02.10.2012 - 19:32 Trvalý odkaz

    Espio, nemala som na mysli iTunes, mala som na mysli ale nenapisala som to po lopate, ze mi vyhovuje iPhon, lebo o nom sa v tom prispevku hovorilo /o jeho synchronizacii/ ,, ale ani iTunes mi nevadi, viem co hovorim a naucila som sa v nom chodit, to je o tej synchronizacii a zalohovani aplikacii .Naozaj neviem v com si tak podla teba protirecim. Od zaciatku vsade tvrdim, ze iPhon mi najviac vyhovuje a teda mi neprekaza ani iTunes napriek jeho obmedzovani uzivatela a aj to je fakt, ze je to zlozitejsie ako praca s androidom, to vieme vsetci, to sa popriet neda. Napriek tomu by som androidny telefon nevymenila za iPhon, ktory je mojim primarnym telefonom.Ale ako tiez vsade podotykam, je to moj nazor a desiatky , stovky a i omnoho viac ludi nemusi moj nazor zdielat a iPhon im nevyhovuje.

    radka02.10.2012 - 19:34 Trvalý odkaz

    MJ dakujem, vysvetlil si to lepsie ako ja a hlavne si to vazne pochopil