CO je to Orange Messenger??

  • 13 príspevkov
  • suezuzana 27.12.2007 - 12:46

    co je to? poznate to? je to daco take ako maju v zahranici ze sa mozu cez tu aplikaciu posielat sms, predplatim si nejaky objem GPRS ci coho za smiesnu cenu a mozem poslat napr. 50sms mesacne? :o alebo sa mylim? a funguje to aj u nas? dakde na nete som to nasla ze sa to spomina,ale nic presnejsie. googla som skusala.
    za kazdu reakciu dakujem :)

  • People27.12.2007 - 13:19 Trvalý odkaz

    na slovensku taka sluzba neni. aspon urcite nie s takym nazvom. existuje "moj asistent" ale neviem ci je to, to co myslis ty.

    suezuzana27.12.2007 - 14:30 Trvalý odkaz

    a co je to ten asistent. ja myslim ci vobec existuje nieco take ako posielat si spravy cez mobil ako na icq, a ze platime nejak menej,alebo tak.

    orso27.12.2007 - 15:24 Trvalý odkaz

    Samozrejme, da sa to. Potrebujes mat pristup na internet cez mobil a nainstalovat si do telefonu vhodnu aplikaciu (na icq napr. Jimm). A mozes chatovat na mobile cez icq. Aby sme ti tu mohli poradit presnejsie, musis napisat aky mas telefon, operatora a pausal/predplatenku.

    suezuzana27.12.2007 - 16:08 Trvalý odkaz

    orso , nie si nahodou z TT? mam orange, sagem my411X . priatel ma chodi na wap na icq, ale to nemyslim, a ako si mam stiahnut ten Jimm, kde? to musi mat aj ten druhy clovek a mozem mu poslat spravu kedykolvek? kolko sa zato plati?diky

    Richard Hombauer27.12.2007 - 17:16 Trvalý odkaz

    ano, musis "byt na ICQ", aby si mohla pisat s niekym "kto je na ICQ". a ked sa pripojis na ICQ cez Jimm v mobile (stiahnes na wap.jimm.org), tak je jedno, kto je ako pripojeny. na tom uz nezalezi. ;)

    priatel to pouziva a nechce Ti poradit? divne. mozno si tam pise s niekym inym. :D

    orso ma v profile: Bydlisko: Bratislava/Milton Keynes (UK). Ale z Trnavy je tu par chalanov. ;) Ja sa prave pozeram z okna na "hruby kostol". :)

    Posielat SMS lacnejsie je mozne inymi sposobmi, vsetko je to cez internet.

    Nastuduj si prosim sekciu SOFTVER v recenziach. Je tam kopec aplikacii. ;)

    suezuzana27.12.2007 - 17:38 Trvalý odkaz

    OK, dik tak idem studovat :), asi viem co myslis, niee priatel mi poradi ale to nemyslim to co ma on, lenze to sme sa asi nepochopili ja som myslela daco ine, co u nas asi nie je este ako som pochopila... ,
    a ja sa pozeram z okna na polikliniku :-D , jedneho orsa poznam tak jaaa len preto,

    a DIKES

    Richard Hombauer27.12.2007 - 20:32 Trvalý odkaz

    "o je to? poznate to? je to daco take ako maju v zahranici ze sa mozu cez tu aplikaciu posielat sms, predplatim si nejaky objem GPRS ci coho za smiesnu cenu a mozem poslat napr. 50sms mesacne?"

    za 153 Sk mesacne mas Orange World Mini, v ktorom je 5 MMS, 10 SMS, 10 lokalizacii a hlavne 10 MB dat (na to ICQ) v baliku. Len k pausalu!

    http://orange.sk/sk/private/orangeworld.html

    Existuju aj ine sposoby, ako sa dostat k volnym SMS-kam. Je to cez internet a mne osobne sa do takych veci nechce ani pustat. :) Ale na orangeportali snad mas nejake volne SMS.

    btw. tusim byvame na jednej ulici. na polikliniku vidno len z Clementisovej a Hlbokej, ak sa nemylim. ;) Nastastie okrem polikliniky a hrubeho kostola vidim aj celu trnavu. :D to je trocha lepsi pohlad. tak nech Ta vyhlad na zdravotnicke zariadenie nedepta a chalanovi povedz, nech Ti tie internety poradne vysvetli. ze nech sa neondzi. :)

    suezuzana27.12.2007 - 20:32 Trvalý odkaz

    este sa chcem opytat ohladom toho Jimma , ono sa to pripaja na wap? cize platim ako normalne za wap ked to mam zapnute? diky

    suezuzana27.12.2007 - 20:56 Trvalý odkaz

    :-)))) diky, ok tak ja mu poviem nech sa neodzi :), no s tou adresou moze byt , len trosku vedla ;-) ,

    suezuzana28.12.2007 - 11:42 Trvalý odkaz

    hee, nee este nas nezrusili, si dobry :) . jo dik, uz som to precitala, ale to som nemyslela ono. som myslela daco ine, to co este u nas nie je, holt to T-Mobile a Orange nepustili --- som myslela nieco podobne ako maju v UK, tak musime si este pockat.
    dikes :)