Zaujimavy pristup O2 k zakaznikovi,nenakupujte cez

  • 47 príspevkov
  • peter janco 26.11.2007 - 20:34

    Pekny vecer vsetkym,

    objednal som si telefon s pausalom z O2. Pri kontrole na webe som zistil,ze 20. novembra bola moja objednavka odoslana. V com je teda problem? Dnes je 26. novembra a tak cely nedockavy kontrolujem stav svojej objednavky kde odrazu svieti stav NEDORUCENA. Volam na infolinku kde je problem a operatorka mi oznamuje ze som urcite zadal zlu adresu. Ja jej vysvetlujem, ze pred tyzdnom som obdrzal predchadzajucu objednavku na tu istu adresu bez akychkolvek problemov. Tak nakoniec niekde telefonovala a zistila,ze spolocnost DPD, ktora dorucuje ich zasielky jednoducho na tuto adresu uz nedorucuje. Volam na infolinku DPD a zistujem jadro problemu. Operatorka mi vysvetlila,ze koli problemom z bezpecnostou uz jednoducho zrusili niekolko lokalit dorucovania. Teda mozem si znovu objednat telefon cez shop O2 ale k comu to bude ked mi ho nikto nedoruci? Chcem vsetkych UPOZORNIT aby si teda najprv overili, ci im O2 vobec doruci objednavku aby nedopadli ako ja. Absolutne som stratil zaujem o O2 nakolko mna ako zakaznika vobec nezaujima ako ku mne dorucia tovar. Ja chcem vyuzivat sluzby a takto si O2 jednoducho zlikviduje nadejnych zakaznikov. Tomu sa vravi PRISTUP K ZAKAZNIKOVI.

  • benko26.11.2007 - 20:45 Trvalý odkaz

    nebude problem v tom ze sa nachadzas v nejakej horskej oblasti?mne nedorucila balik DHL so slovami kuriera ze on sa prizabit neda.lislo mu o nezjazdnost ciest.tak som si po nu musel ist do mesta sam.tak ma doprava celkovo vysla na 400sk

    peter janco26.11.2007 - 20:48 Trvalý odkaz

    No byvam v Pliesovciach okres Zvolen. Vraj v tejto a inych lokalitach maju problem s vykradanim ich aut. Zaujimave je,ze pred tyzdnom ho nemali.

    Vseved26.11.2007 - 21:05 Trvalý odkaz

    No asi pred tyzdnom ked boli u teba, im to auto vykradli... :-)

    stranger112126.11.2007 - 21:09 Trvalý odkaz

    Mne zas DPD nedorucilo tovar objednany z netu na adresu so slovami, ze ma tam nik nepozna. Mudry kurier ma hladal v krcme, asi nedovidel na cislo vchodu. Som abstinent, tak ma nepoznali. Nastastie mi zavolal a musel som ho zhanat po meste. S DPD mame vseobecne dobre skusenosti, vozia nam tovar z velkoobchodov, len raz toto leto zastupoval dovolenku kolegu kuriera jeden typek, ktory nam odmietol dorucit tovar, ze vraj nemal kde zastavit. Dispecer mu to ale nastastie rychlo vysvetlil, ze nam vezie plne auto notebookov a nie cukrikov. Ide len a len ako vo vsetkom o pristup. A O2 kartu s pausalom mi mal kurier problem dat, lebo mu nesedelo korespondencne cislo domu s popisnym cislom v mojom obcianskom.

    Lenka Ivančíková27.11.2007 - 00:19 Trvalý odkaz

    Uz som tu na fore aj ja pisala o tom istom probleme.Takisto som po dvoch tyzdnoch zistila,ze objednavka je nedorucena.Vraj na niektorych adresach ich biju!Ja som mala objednane zlate cislo s benefitom volani za korunu.Kedze mi ju nedorucili a ani sa mi neuracili dat vediet a pripadne mi ponuknut inu moznost prevzatia,objednavku stornovali a tym som ztratila narok na novu s akciou platnou v case objednania.Vraj mam napisat staznost!Len mimochodom v obchodnych podmienkach maju napisane,ze objednavky vybavuju cez postu a nie kurierov,co skoro nikam nedorucuju!Vdaka za O2...:(

    peter janco27.11.2007 - 17:37 Trvalý odkaz

    Tak to je smutne,... ....hmmm O2

    Korenisko27.11.2007 - 18:24 Trvalý odkaz

    ich praktiky su v zabehnutom systeme fakt divne. (Nova era, musime si zvykat/

    Consik27.11.2007 - 18:24 Trvalý odkaz

    Pokial viem nieje to chyba na strane O2 ale firmy ktora to dorucuje.Tak to nehadzte na O2

    orso27.11.2007 - 18:47 Trvalý odkaz

    Akoze nehadzte to na O2?

    1) Jessica pisala, ze po nedoruceni jej zrusili zlate cislo aj s akciou a ani sa neunuvali ju pred tym kontaktovat

    2) Oni si vyberaju dorucovatelsku firmu. Ked maju zle referencie od zakaznikov (a zjavne to nie je 1 pripad), tak nech to riesia (ci uz zmenou firmy alebo inak).

    Ved to nie su ziadni zaciatocnici, v zahranici maju velke siete s kopou zakaznikov, tak preco robia take amaterske chyby?

    Lenka Ivančíková27.11.2007 - 19:49 Trvalý odkaz

    Consik,nedrazdi!!!Grrrr....Seriozna firma by ma mala kontaktovat,maju tam moje udaje vratane tel. cisla a navrhnut alebo zmenu adresy dorucenia alebo osobny odber v niektorej z predajni.Toto neurobili.Bez mojho vedomia mi stornovali objednavku.Zrejme :shock: im neide o zakaznika.Ale o co im potom ma ist??!!

    Ing. FijoK27.11.2007 - 21:06 Trvalý odkaz

    ale oni si predsa vybrali tu dorucujucu firmu! takze ziadne vyhovorky. urcite o tom vedia a nic sa s tym nedeje. o O2 je vseobecne zname, ze nezvlada viacero veci...

    Consik27.11.2007 - 21:12 Trvalý odkaz

    Fijok ani orange zo zaciatku nezvladala vela veci na to sa uz nikto nepozrie co? Ja som s o2 spokojny.Nemam s nimi ziadne problemy.

    Ing. FijoK27.11.2007 - 21:14 Trvalý odkaz

    1) myslis Globtel alebo Orange, sice v oboch pripadoch by to bolo neporovnavatelne, ale ak mas na mysli Globtel, tak je to brutalne scestne...
    2) zaciatky Globtelu si nepamatam :D ale ked sa menili na Orange, vobec si nespominam na podobne zmatky

    Hawker27.11.2007 - 21:25 Trvalý odkaz

    Zaciatok Globtelu si pamatam, akurat ze vtedy nebolo dorucovanie kuriernou sluzbou, oni sa sustredili na ponuky cez zmluvnych partnerov a potom si dohodli seriozne UPS... Mal som a mam vyhodu, ze byvam v Kosiciach, kde sa stale nejaky ten predajca nasiel... Jednoducho take kiksy ako robi o2 si nepamatam.

    Status127.11.2007 - 21:27 Trvalý odkaz

    myslim si, ze taketo statky-zmetky by sa uz v zabehnutej nadnarodnej firme akou je O2 nemali vobec vyskytovat. Takze nie je na mieste porovnavat to s obdobim, ked zacinal Globtel... :smt017

    Korenisko27.11.2007 - 21:44 Trvalý odkaz

    Niekto je tu az priliz O2 pozitiv, ze? hehe Jasne, aj ja mozem povedat, ze vsetko co robim, vsetko mi ide tazko, pretoze, (v tom ma niekto prsty/. O2 mi vyhovuje pausalmi, poplatkami ale co sa tyka servisovania zakaznikov, tak smola, jednoducho dajme tomu, ze nestihaju.

    mazo27.11.2007 - 23:12 Trvalý odkaz

    O2 je vinna z toho ze spolupracuje s nezodpovednou firmou. Neviem si predstavit, ze kurieri dorucuju podla nalady, alebo chuti jednotlivca, co som sam zazil na vlastnej kozi.
    Jednu zasielku dovezenu prostrednicvom DPD mi kurier bol ochotny predat na parkovisku. Comu ale predchadzala nasa spolocna nahanacka, pretoze v case ked mi prvykrat volal som bol na ceste 80km od bydliska. Dohodol som sa s nim ze sa mu este ozvem, ked budem aspon blizsie. V nicom nebol problem dohodli sme sa. 8)
    O par mesiacov neskor TEN ISTY kurier mi volal ze ma pre mna zasielku. Povedal som mu, ze samozrejme pracujem (pracu mam 1,5km od bydliska), ci by mi to nemohol doviest do prace, ved urcite nema v meste len mna. Nechcel ani ze boha a pytal kontakt na susedov u ktorych mi to moze nechat. Po par minutach mi samozrejme volal ze ani susedia nie su doma, ze co ma robit. Ked som sa ho spytal co sa stane, ked zasielku neprevezmem, odpovedal ze to vracaju odosielatelovi. Doviest mi to nechcel ani za nic, tak som sa musel ja trepat domov, len aby som prebral zasielku a venoval mu podpis!!! Potom samozrejme hned navrat do prace. :!: :oops: :?

    Zhrniem na zaver: O2 je vinna... :lol:

    Consik28.11.2007 - 00:20 Trvalý odkaz

    Ja som si to vybavil na predajni takze ja som ziadne problemy s tymto nemal :-)

    Lenka Ivančíková28.11.2007 - 12:57 Trvalý odkaz

    Tak bud rad a stoj vrade tych par stastnych,co nemaju problemy s O2.Ja poznam viac ludi,co su s niecim u nich nespokojnych.Predsa to nie je zacinajuca firma!Roky posobi v inych krajinach,tu len rozsirila svoje pole,takze tie kiksy co predvadza su neodpustitelne!!!Myslela som,ze budu profesionalnejsi..Bohuzial som sa mylila.

    ioio28.11.2007 - 14:05 Trvalý odkaz

    slovenska o2 by sa mala volat 02 telefonika cesko - slovensko

    Quo28.11.2007 - 16:25 Trvalý odkaz

    U nas to v O2 rozbieha iny team,aky to rozbiehal v inych krajinach-v kazdej iny,akurat sa navzajom konzultuju. Takze ak hladat chybu,tak v manazmente O2 Sk. Co sa DPD tyka,tiez mam s nimi zlu skusenost a tak,ak mam moznost,dam si to radsej poslat inou spedicnou firmou alebo Slovenskou postou. Mal som moznost vidiet,ako kurier kope do balickov a podobne,takze DPD uz nikdy viac!

    benko28.11.2007 - 16:55 Trvalý odkaz

    takisto aj priatelka ma zlu skusenost s DPD.nieco objednala a cakala takmer mesiac.potom sa ozvala predajcovi a ten ju "zbabral" ze si to neprevzala.kurier tvrdil ze nebola zastihnutelna na adrese.neunuval sa ani zavolat na cislo co bolo pri objednavke.Pokial nechcu dodavat na urcite miesta v SK tak nech nedorucuju vobec a vratia licenciu.

    jariiik28.11.2007 - 21:12 Trvalý odkaz

    toto je vyvoj na zapadny standard.. Si precitajte jaky je customer service v uk.. :D a setky call centra su v indi.. Aj moj operator 3 ma v indi.. Tym padom je to uplne zbytocne.. Vobec v nicom nepomozu.. Nauceny su 4 vety naspamat.. Chcel som tym povedat ze taky kurier je len dokazom ze O2 sk ma pristup jak firmy v UK..

    Al.Vlado29.11.2007 - 11:37 Trvalý odkaz

    .....ano, v kazdom state je nezavisly manazment, ktory ma na starosti cele fungovanie, ale myslel som si, ze je nad nim aj nejaka kontrola z "hlavneho stanu"....

    Consik29.11.2007 - 14:00 Trvalý odkaz

    Jessica ak mozem povedat slovaci niesu nikdy s nicim spokojny.Len tolko.

    Andrej Lenghart29.11.2007 - 15:29 Trvalý odkaz

    Consik, ty si ozaj truba. Keby mal kazdy moznost vybehnut do predajne a tam si to vybavit, tak by asi taketo problemy neboli. Predajni O2 vela nie je. Zatial. Sice maju byt v kazdom meste kde je aj OR, aj TM, ale to chvilu potrva. Clovek uvita, ze ponukaju moznost objednavania, rezervovania, kupovania sluzieb cez internet.. Ale uz ked nieco take ponukaju, nech to robia poriadne. Ja mozem tiez napisat, ze som s O2 spokojny. Mam jednotku, raz za cas si dobijem kredit, nic mi problem nerobi. Lenze netoci sa vsetko iba okolo dobijania kreditu, alebo uhradzania faktur.
    O2 je cele divne. Ako, mal som dost, ked v Presovi prisiel do predajne clovek z O2, ktory ma na starosti vystavbu sieti novych predajnych. Prisiel nadrbany aj s dalsimi kumpanmi v oblekoch okolo 23:00, zaostril konstrukciu na svetla, ktoru elektrikari vesali asi 2 hodiny a ze to tak nemoze byt, ze to musi ist dolu, zmensit a zavesit spat. Takt o frajeri dali dolu, potom na to hodinu pozerali a po hodine sa vybrali chrapat. Elektrikarov rano skoro slak trafil. Samozrejme malo to byt tak ako to bolo osadene. Nic sa nemuselo upravovat, akurat chlapci mali dva krat tu istu robotu.

    Consik29.11.2007 - 21:07 Trvalý odkaz

    Tak na chybe su ty kumpani co to robia.Na nich nech sa stazuju.Mne ide o sluzby a ceny a stymi som spokojny.Ostatne ma nezaujima

    Peter Makai30.11.2007 - 11:14 Trvalý odkaz

    Vyhodou byvania vo vacsom meste je to, ze kurieri ti lahsie dorucia tovar...
    Pokial sa jedna o to, ze kto pochybil, tak jednoznacne pochybila kurierska spolocnost. Chybou O2 moze byt neserioznost, ze v pripade nedorucenia tovaru sa zakaznikovi neozvali.
    Ale koniec koncov bude to aj tak tvoja chyba, ze byvas v takej p*deli :-D
    Podte vsetci do BA ako ja, este nas tu nie je dost :-D

    Consik30.11.2007 - 13:37 Trvalý odkaz

    Samsung, nemusia do BA Staci BB :-)

    Garcia05.12.2007 - 17:38 Trvalý odkaz

    tak s DPD ohladne O2 pausalu som mal aj ja drobny problem ked mi zavolal kurier ze nech si pre to pridem na pesiu zonu lebo on "nema cas" sa u mna zastavit.... trochu ma to nasralo ale na pesiu som to mal len kusok...

    Quo05.12.2007 - 18:50 Trvalý odkaz

    asi v DPD nechapu, co obnasa slovo kurier - jednoznacne je to najhorsia firma tohto typu :( A ak si O2 nechce este viac kydat na svoje meno, mali by s nimi rozviazat spolupracu

    stranger112108.12.2007 - 00:31 Trvalý odkaz

    Vcera v noci som volal, kde mam moju odoslanu objednavku, slecna na infolinke mi povedala ze v DPD a vraj na to maju 7 dni na dorucenie. Myslim si, postou by to tu bolo skor, tak na co kurier. Dnes pozriem stav a nedorucena. Volam info linku O2 a mladik mi na to, ze byvam na sidlisku kde DPD nedorucuje. Pytam sa odkedy, lebo ani nie pred tyzdnom mi domov dorucili tovar kupeny v inom e-shope, pred casom mi dorucili aj kartu O2, tak odkedy zmena, ked tu mame aj kamerovy system na nasom minisidlisku a bat sa kurier moze akurat tak, ze zabludi, lebo sme na konci mesta. Chvila muziky a potom otazka ktora ma dorazila. Ci mi to ma poslat este raz. Pytam sa ze na co, ked sem nedorucuju. Tak sa ma spytal este raz ci mi to ma poslat. Povedal som mu ze nie. O2 by s tym mohla nieco robit. Planoval som prejst s celou rodinou ale asi ostaneme pri T-Mobe, ked nam to O2 nechce umoznit. Platim mesacne rodinne pausaly okolo 5000, O2 pre mna mi to teraz odlahcila, to musim priznat. Cast nakladov som chcel preniest na O2,ale asi sa to nebude dat. Toto by ich malo momentalne trapit, nie prenositelnost cisel...A to nam este ako firme teraz T-Mob ponuka nekonecne pausaly aj na pevnu. O2 predajna je z nasho mesta najblizsie 80 km, volba je asi jasna.

    2 riso: Neda sa zistit nejake stanovisko k tomuto malemu problemiku od O2. Ja ako zakaznik som podal podnet a navrh na zmenu kurierskej sluzby.

    A zmena obchodneho zakonnika zda sa mi jasne definuje o povinnosti poskytovania sluzieb. Ja sa obratim na SOI. Co to ma byt za argument, ze na moju adresu DPD tovar nedorucuje. Platim dane, denno denne chodim do roboty, zamestnavam ludi ktorym platim tiez odvody, dane a vyplaty na cas, vypis z registra trestov mam cisty. Byvam na novom sidlisku, same mlade rodiny, najomne mesacne 10000. Nechapem v com je problem. Citim sa diskriminovany a nepatrim k ziadnemu etniku, som Slovak.

    Quo08.12.2007 - 01:00 Trvalý odkaz

    hmm,budem sa opakovat, ale DPD je najhorsia kurierska firma...
    A co sa predajni tyka - O2 ich ma malo a asi ani nemaju zaujem o dalsie, kedze mam znameho, co si chcel otvorit partnersku predajnu - na infolinke ho odporucali na svoju web stranku a ze ma napisat na mail. V mailovom spojeni uviedol na seba kontakt + ze chce vediet blizsie podrobnosti o otvoreni partnerskej predajne a o podmienkach moznej spoluprace. Zatial sa neozvali ani na mail ani na telefonicky kontakt. V predajni ho stale odporucaju na infolinku - infolinka zas na web + poskytne mail a tam cesta konci...
    Zvlastny pristup.
    Konecne by sa zislo k tymto preslapom zauat nejake oficialne stanovisko zo strany O2!

    stranger112108.12.2007 - 19:10 Trvalý odkaz

    Takze mna to nastartovalo, zobral som sa a isiel do Banskej Bystrice, tam vsetko prebehlo za par minut k mojej uplnej spokojnosti, profesionalita na urovni. Tymto dakujem zamestnancom v predajni Na troskach. Volal som na infolinku s reklamaciou a ziadostou o pisomne vyjadrenie sa k nedoruceniu na moju adresu. Operator mi povedal, ze momentalne nedorucuju na 7247 adries, slovom sedemtisicdvestostyridsatsedem adries, cize ulic na Slovensku a vracia sa im polovica, opakujem, polovica objednavok. Ja cakam na vyjadrenie a idem s nim na magistrat, mestsku, statnu policiu, SOI a TU.

    Riso, nie je to este na clanok?

    Lenka Ivančíková08.12.2007 - 20:24 Trvalý odkaz

    Ja cakam na vyjadrenie k mojej staznosti z toho isteho dovodu.Je nemyslitelne,aby ma ako zakaznika neinformovali o tom,ze moju objednavku nie su schopni dorucit a este ju aj bez mojho vedomia stornovali!!:shock: Diletanti!

    Lenka Ivančíková17.12.2007 - 18:41 Trvalý odkaz

    Tak sa mi vcera ozvali z O2,ze prehodnotili moju nedorucenu objednavku a ked chcem,tak mi ju obnovia a samozrejme mi nechaju zlate cislo,co som si rezervovala aj volania za korunu do vsetkych sieti.Tak som zvedava,ci to nakoniec ku mne dorazi a akou kurierskou firmou.Snad mu tu nerozmlatej ksicht! :lol: :lol:

    graffoo17.12.2007 - 18:47 Trvalý odkaz

    :lol: no chlavne nevytas nanho pistol lebo ti kurier necha pred branou aj hnedy balicek :lol: a daj potom vediet ci svoj slub dodrzali...

    graffoo17.12.2007 - 18:57 Trvalý odkaz

    ja som zvedavy, kedy dorazi mne prva faktura :D

    Lenka Ivančíková17.12.2007 - 19:21 Trvalý odkaz

    Skic,zrejme si neriesitelny pripad!:lol:

    graffoo17.12.2007 - 19:25 Trvalý odkaz

    no on musel byt vzdy nieco extra :D

    Skic17.12.2007 - 20:09 Trvalý odkaz

    Ono je to mozne, ale mohli sa mi aspon ozvat... Kaslat ich. Zaviazem sa na rok teraz a budem mat pausal za polovicu, takze pohodicka...

    stranger112117.12.2007 - 21:12 Trvalý odkaz

    Mne tiez stale to vyjadrenie z O2 nedorazilo. A ine maily aj posta mi na moju adresu chodia :-) Nieco som si vybavoval na mestskej policii a kapitanovi sa tak medzi recou povedal, v akej nebezpecnej stvrti byvam. Smial sa na plne kolo. A ze ved postarky tam chodia a neboja sa. Ono to je ozaj na smiech. Zajtra idem do Blavy a budem ziadat pisomne vyjadrenie osobne. Ved kde to uz zijeme. Ked sa niekto obava o svoju bezpecnost, alebo bezpecnost majetku, mame tu predsa na to policiu. Mestsku, statnu, vojensku, SIS a co ja viem ake bezpecnostne zlozky.

    Pastnem sem este moju otazku z rozhovoru s O2 na MM. Vopred sa ospravedlnujem ak niekoho nastvem.

    Vase meno a priezvisko – 10. 12. 2007 | 00:40

    Ako chcete riesit problem s DPD? Konkretne nedorucovanie na vyse 7200 ulic na Slovensku? Udajne z obavy o bezpecnost kurierov. To ma byt Vianocne prekvapenie zo strany O2, ze o chvilu budete dorucovat len vybranym zakaznikom? Ten vyber robite Vy, alebo kurierska spolocnost? Viete o tom, ze porusujete obchodny zakonnik?
    Telefonica O2 – 10. 12. 2007 | 13:08
    Ku kazdej objednavke pristupujeme individualne a snazime sa dorucit ju konkretnemu zakaznikovi.Pri nasich rokovaniach s DPD sa snazime postupne odburavat vsetky technicke limity pri dorucovani tychto objednavok.