Orange lokalizacia

  • 53 príspevkov
  • Mikullas 13.01.2007 - 16:44

    Nedavno som skusal v ramci OW lokalizovat znameho (tiez OR), ktory bol par kilometrov odomna, ale neposlal potvrdzujucu spravu, cize mi dosla sms ze lokalizacia bola neuspesna. Potom ked sme sa stretli, asi o 30-40 minut, tak som ju znova vyskusal a poziadal som ho nech ju potvrdi. Hned na to mi prisla MMS s mapkami (pekne spracovane, chvalim), ale vyznacene miesto bolo to, kde sa nachadzal asi pred 30-40 minutami (potvrdil ze tam bol). Teda miesto nebolo to, kde sme sa prave nachadzali. Moje otazky:
    1. bola to chyba systemu alebo schvalne si system pamatal kedy som ho chcel lokalizovat no nepotvrdil to? (btw, pomohla mi ta druha moznost)
    2. viem ze vramci firmy sa da nastavit, aby lokalizovany clovek nemusel potvrdzovavat. Je to mozne aj pre beznych uzivatelov?

  • Slik20.01.2007 - 00:25 Trvalý odkaz

    Ms napisal: mam stary fon na prima kartu a schovany v aute. ak mi auto zmizne mam aku taku sancu. lebo alarmy podobne veci su pre lopkarov hracka. :lol: tomu hovorim dobry napad !

    Mikullas20.01.2007 - 03:20 Trvalý odkaz

    Snurka, uz len koli tomu, ze je tu vysvetlene ako to presne funguje, co mozeme ocakavat a aka ja pouzita technologia, sa to tu oplati nechat.