Odmietnutie reklamacie

  • 58 príspevkov
  • Ing. FijoK 19.10.2005 - 19:54

    Dnes som siel do OR reklamovat sluchadla K750i. Odlomil sa v koncovke jeden pliesok, takze tie sluchadla maju v konektore volu a pri mensom pohybe vypadava zvuk. Na moje prekvapenie ma v OR odbili tym, ze som prvy (no a co?!!, niekto prvy byt musi) a ze to na reklamaciu nebude. Ze vraj mam pockat tyzden kym pridu nove K750i aby to odskusali s novymi sluchadlami. To mi ako pomoze, ked je na 99,9% jasne, ze s novymi to pojde? Ten postup som nepochopil, ale nemal som naladu na hadanie. Aky je Vas nazor? Maju narok takto odmietnut reklamaciu, alebo im to mam ist zajtra hodit o hlavu?

  • Ing. FijoK01.11.2005 - 18:23 Trvalý odkaz

    Dakujem... No to je zaujimave, ale keby som sa nedozvedel od vas viac info, tak by som to mozno ani nevyreklamoval :wink:

    Laco01.11.2005 - 19:19 Trvalý odkaz

    Rad som pomohol.

    Odoslany z Nokia mobile phone

    stanleyjr20.11.2006 - 16:27 Trvalý odkaz

    takze ti co sem pravidelne chodite asi viete ze som mal asi velmi nestastny kus od HTC stare zname SDA od byvaleho EuroTelu.
    stale ta ista zavada a stale to akoze opravili...no po case sa znova vyskytla.
    takto to doslo az k tretej reklamacii ktora bola zahadne vybavena za 4 dni, no samozrejme som tam isiel s obavami ze neverim ze to tak rychlo vybavili a moje podozrenie sa zial potvrdilo.uz pri preberani "opraveneho" fonu som si ho otestoval a povedal som ze sa tam nic nezmenilo stale je "nefunkcny".
    uz vtedy som asi spravil chybu a nemal som ho dat dalej do servisu ale isiel tam opat.cize uz 4. krat.
    ale problemy neprestavali, stale to iste no tak som ho isiel reklamovat opat zas raz.ako som dopadol?
    chlapikovi som povedal ze co je vo veci a ukazal som mu potvrdenia zo servisu...no a povedal som mu ze problem sa nevyriesil a ziadam o vratenie penazi(mal som zo sebou aj komplet krabicu).
    avsak nebolo to take jednoduche...isiel sa spytat niekam ze ako ma postupovat a niekto "mudry" mu povedal ze mi teraz peniaze vtratit nemoze az ked sa vrati zo servisu a technici uznaju ze bol opat vadny.
    a este mi poradil aj taku vec ze ak nabuduce pridem po neho tak mam ho odmietnut a ziadat o vratenie penazi, ale teraz to nie je mozne lebo je to vraj "len moje slovo" a nema dovod mi ani verit a ani neverit.to su ich postupy a on ich nevymyslel...skvele ze?
    tak som odisiel z dlhym nosom a netrpezlivo cakal na sms kym sa vrati zo servisu.za necely tyzden mi dosla sprava s textom Vas pristroj bol opraveny mozte si hho prist vyzdvihnut.
    a ja cely nateseny ze teraz to vyjde som tam bezal a zabudol som do krabice pribalit este HF co som zistil az na mieste ked mi kontrolovali ci mam komplet vsetko v krabici.a zial nemal som HF a puzdro.
    ten chalan mi povedal ze sa ide spytat za skladnikom ze co s tym a vratil sa s tym ze treba doniest vsetko tak ako to bolo original v baleni.povedal som ze HF mam ale puzdro uz davno nemam ze co s tym? zasa sa isiel opytat do skladu a prisiel a povedal mi ze bohuzial pokial nebude puzdro nemozu mi uznat reklamaciu ale vraj by mi mohli vymenit za nove SDA(to sa im viac oplati to je jasne)

    mna uz ide vazne porazit...nemam moc skusenosti s rekjlamaciami ale toto uz je fakt vrchol.skrz poondiate puzdro mi neuznaju reklamaciu. :(

    Sten20.11.2006 - 19:57 Trvalý odkaz

    Hm :( Keby si to puzdro kupil a siel tam znova? Viem ze to je onicom ale neviem co s tym..

    UA: Nokia6630/1.0 (6.03.08) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

    JS20.11.2006 - 20:26 Trvalý odkaz

    Mne na SDA opravili to skakajuce menu minuly rok v maji a odvtedy mi ide.

    Skic20.11.2006 - 20:38 Trvalý odkaz

    Mne sa raz stalo, ze mi nechceli vratit prachy, resp.odstupit od zmluvy kvoli tomu, ze som nemal originalny kryt na alcateli ot311, tak som ho proste kupil od niekoho za stofku a bolo po probleme...

    stanleyjr20.11.2006 - 20:48 Trvalý odkaz

    Hm :( Keby si to puzdro kupil a siel tam znova? Viem ze to je onicom ale neviem co s tym..

    UA: Nokia6630/1.0 (6.03.08) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1no ved jasne uz som tu dal inzerat ze kupim asi sa este pojdem pozret do servisu HTC ci tam nahodou nemaju alebo do Tecka nech mi predaju na SDA 2 :)