Telekom: vianočná ponuka, aká tu ešte nebola

Operátor predstavil vianočnú ponuku pre mobilné paušály, TV, internet aj predplatenú kartu. Atraktívne benefity čakajú nielen na nových, ale aj starých zákazníkov. Prvýkrát prináša v ponuke k paušálu nie dvojičku, ale trojičku zariadení.

Tohtoročná vianočná ponuka štartuje v Telekome 25. októbra 2023 a záujemcom o mobilné i pevné služby prinesie zaujímavé benefity. Zároveň bude súčasťou kampane bohatá ponuka s atraktívnym obsahom a rozšíri sa aj videopožičovňa.

Pokiaľ sa chystáte na výmenu hardvéru alebo plánujete podpísať v Telekome novú zmluvu, budete mať možnosť si k jednému hlasovému paušálu, televízii alebo internetu zobrať rovno tri zariadenia naraz. Hitom týchto Vianoc sa v Telekome možno stane trojička Samsungov. 

K top telefónu Samsung Galaxy S23 získate ako darček inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch6 a šikovný smartfón Samsung Galaxy A14. Konečná cena (akontácia + mesačný poplatok) trojičky sa odvíja od ceny Galaxy S23 a závisí od zvoleného programu. 

V ponuke nebudú chýbať ani obľúbené dvojičky, a to v trojakej verzii, pričom všetky obsahujú 5G smartfóny či tablet. Prvou dvojičkou je bestseller Samsung Galaxy A54 5G + Samsung Galaxy A23 5G.

Ďalšie dvojičky kombinujú novinky z dielne Telekomu. K smartfónu T Phone (2023) získate TWS slúchadlá Baseus Bowie MZ10. Druhou Telekom dvojičkou bude T Tablet s rovnakými slúchadlami ako darček. 

Novinkou v ponuke pre pevné aj mobilné služby bude 55'' TV Philips 4K s výhodnou cenou a pre hráčov prichádza aj nový PS5 bundle. Ten bude obsahovať konzolu PlayStation 5 s dvomi ovládačmi a najnovšou športovou hrou EA Sports FC 24

Vianočná ponuka prináša aj kvalitný obsah pre zákazníkov Telekom paušálu, Magio internetu, Magio TV a Predplatenky, a to cez aplikáciu Magio TV alebo vo videotéke Magio Kino. Novinkou je BBC First so špičkovým obsahom z dielne BBC. nebudú chýbať napínavé filmy, top seriály či kriminálne drámy. 

Druhá novinky v ponuke je Dramox, určený pre náročnejšieho diváka a fanúšikov divadla. Prináša totiž divadelné zážitky najlepších predstavení z domácej scény i zo sveta.

Magio TV má aj ďalšie novinky. Od 31. októbra 2023 bude zaradený do štruktúry nový obsah Magio Krimi a Magio Svet. Vychádza z ponuky videopožičovne, no zákazníci, ktorí nie sú zvyknutí na výber titulov v tejto forme, budú môcť sledovať dokumenty i filmy v sekcii TV program (EPG), teda uložené klasicky v programovej štruktúre.

Magio Krimi ponúkne filmy plné napätia a akcie, kde budú k dispozícii hity ako napríklad Red 2, Rambo: Posledná krv či Honba na vraha. Magio Svet bude vysielať záhadné i napínavé dokumenty z produkcie National Geographic, Viasat či AMC. Novinky budú mať zákazníci zadarmo, automaticky. 

Ako súčasť vianočnej kampane pripravuje Telekom ďalšie obsahové novinky, ktoré bude postupne oznamovať s konkrétnymi termínmi. Jednou z nich bude možnosť sledovať kvalitné filmy či premiéry štúdií a obľúbené seriály s novou streamovacou službou Canal+, ktorá bude prepojená so službou Magio TV. Novinka bude určená zákazníkom s Magio TV cez internet L alebo XL a príde v priebehu novembra. 

Ďalší obsah bude prepojený na kvalitné filmy z hollywoodskej produkcie, obľúbené vianočné hity a Telekom chystá na december aj exkluzívny obsah s profesionálnym fitnes trénerom Marošom Molnárom.

Všetky nové paušály obsahujú minimálne profil Magio TV Štart, takže všetok predvianočný obsah sa bude dať pozerať cez túto formu mobilnej internetovej televízie aj na všetkých nových aktivovaných paušáloch.

Operátor pripravil aj nečakane štedrú ponuku pre používateľov predplatenej karty. Podrobnosti nájdete v samostatnom článku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu