Telekom pridáva Magio Vianoce, Magio Film a Magio Fitnes. Zadarmo a bez reklám

Operátor spríjemní zákazníkom vianočné obdobie množstvom filmov, seriálov, ale aj obsah s fitnes trénerom, ktorý pomôže zostať v pohybe aj cez sviatky.

Od 11. decembra 2023 zaradil Telekom vianočnú extra porciu bezplatného televízneho obsahu, v ktorom vás nebudú rušiť reklamy. Dostupný je pre všetkých zákazníkov Telekom paušálov, Magio Internetu, Predplatenky a Magio Televízie a nájdete ho v aplikácii Magio TV.

Vianoce si tak môžete obohatiť o vianočné rozprávky, príbehy, filmové hity a záujemca o zdravý životný štýl nájde v ponuke Fitshaker s fitnes trénerom Marošom Molnárom. Okrem sólo tréningov nájdete aj cvičenia pre viacerých či priestor pre relax a meditáciu. 

Nový televízny obsah je zaradený do štruktúry videotéky Magio Kino a zákazníci, ktorí ešte nie sú zvyknutí na výber titulov v tejto forme, budú môcť sledovať filmy, seriály, fitnes obsah v sekcii TV Program (EPG). Ponuka je aktivovaná automaticky. K dispozícii je v aplikácii Magio TV na mobiloch, PC, tabletoch, Smart TV i set-top-boxoch k internetovej TV.

Pri uvedení vianočnej ponuky avizoval Telekom aj zaradenie streamovacej služby Canal+ pre zákazníkov Magio TV L a XL, ten už je od polovice novembra k dispozícii. Nájdete tam široký výber filmov a seriálov z americkej, európskej či lokálnej produkcie.

Zdroj: Telekom

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu