Realme GT 5 Pro sa predstaví v novembri. Unikli očakávané parametre

Výrobca už na sociálnej sieti Weibo potvrdil, že nová vlajková loď značky príde ešte tento mesiac a prinesie najnovší čipset od Qualcommu. Už dnes však vieme aj zvyšné očakávané špecifikácie.

O novom smartfóne s prémiovým čipsetom Snapdragon 8 Gen 3 hovorí výrobca už dlhší čas. Na svojom Weibo účte láka vysokým výkonom, ktorý má pripravovaný smartfón Realme GT 5 Pro ponúkať. Síce zatiaľ neprezradil presný dátum uvedenia, ale oznámil, že príde ešte tento mesiac.

Web smartprix.com priniesol zoznam parametrov, ktoré vraj patria Realme GT 5 Pro. Medzi základné patrí 6,78-palcový OLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a zaoblenými bočnými stenami, spomínaný Snapdragon 8 Gen 3, rýchle pamäte RAM LPDDR5X s kapacitou až 16 GB, úložisko UFS 4.0 v štyroch veľkostiach (128 GB až 1 TB) a počíta sa aj s novou verziou Androidu 14.

Pokiaľ ide o fotoaparáty, spomína sa 50 Mpix hlavný snímač s nahrávaním 4K 60 fps videí, 50 Mpix teleobjektív a 8 Mpix širokouhlý fotoaparát. Na prednej strane sa má nachádzať 32 Mpix selfie kamera. O výdrž by sa mohla postarať 5400 mAh batéria s rýchlym 100 W káblovým a 50 W bezdrôtovým nabíjaním. 

Po novembrovom uvedení na domácom čínskom trhu by sa Realme GT 5 Pro neskôr malo dostať aj na globálny trh. 

Zdroj: weibo.com, smartprix.com 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu