Príchod série Honor Magic5 môžete sledovať naživo. Máte sa na čo tešiť

Globálne uvedenie nových smartfónov sa blíži. Prebehne už o pár dní a ak chcete mať informácie z prvej ruky, môžete udalosť sledovať online. Poradíme ako a kde.

V pondelok 27. februára 2023 predstaví Honor na výstave MWC v Barcelone očakávané novinky. Naša redakcia bude priamo na mieste a prinesieme vám neskôr živé fotografie a prvé postrehy, no ak ste fanúšikom značky a zaujímajú vás technologické novinky, show môžete sledovať v priamom prenose. 

Na webe Honoru a zároveň na YouTube odštartuje globálna premiéra série Honor Magic5 v pondelok 27. 2. o 13:30 hodine. Tešiť sa môžete na vlajkovú loď s prémiovým fotoaparátom Honor Magic5 Pro a smartfón so skladacím displejom Honor Magic5 Vs

Ako sa podarilo výrobcovi zredukovať počet súčiastok a vylepšiť pánt konštrukcie, si môžete pozrieť v článku Skladací Honor Magic Vs rozobratý na súčiastky. Pro verzia radu Magic5 ponúkne podľa Honoru špičkový fotoaparát a jeho vlastnosti sa už testovali. Viac sa dočítate v článku Zatiaľ nepredstavený Honor Magic5 Pro asistoval pri prekonávaní svetového rekordu.

Súčasťou série bude aj Honor Magic5 Lite (základné info), ktorý nedávno v teste DxOMark získal prvé miesto vo svojej kategórii za výdrž batérie.  Podľa výsledkov zvládne viac než tri dni stredne náročného používania na jedno nabitie. 

Po odčlenení Honoru od materského Huawei sa Honor opäť začína dostávať na výslnie a je jasné, že zákazníkom má čo ponúknuť. Či už túžia po zariadení s dobrým pomerom cena / výkon, alebo chcú špičkový produkt s najnovšími technológiami. V pondelok 27. februára sa dozvieme viac. Budeme pri tom.

Zdroj: Honor

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu