Oppo Inno Day 2021 prinesie špičkový procesor pre strojové učenie a nové inteligentné okuliare

Už zajtra štartuje technologická akcia spoločnosti Oppo, na ktorej predstaví viacero noviniek. Medzi nimi prvý skladací smartfón značky, smart okuliare aj procesor pre strojové učenie.

Oppo Inno Day 2021 bude prebiehať od 14. do 15. decembra. Konferencia bude zameraná na technológie budúcnosti. Uskutoční sa on-line aj off-line.

Medzi novinkami bude mať premiéru prvý NPU (Neural Processing Unit) procesor pre strojové učenie, spoznáme nové inteligentné okuliare, smartfón s výsuvným zadným fotoaparátom aj prvý skladací telefón značky Oppo. 

Rovnako budú predstavené ďalšie prielomové inovácie, spojené so zobrazovaním, umelou  inteligenciou, rozšírenou realitou a 5G. Spoločnosť Oppo vytvorila aj virtuálne prostredie, v ktorom môžete preskúmať inovácie firmy pomocou vlastných avatarov a navštíviť Oppo Inno World, kde si prejdete všetky virtuálne výstavné haly. 

Pripojiť sa do Oppo Inno World a vytvoriť si vlastného avatara môžete už dnes. Stačí navštíviť stránku oppo.com/en/events/innoday2021. Na odhalenie najnovších technologických noviniek si počkáme až do 14. decembra, kedy konferencia štartuje. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu