Oppo ukázalo svoj prvý skladací smartfón Find N

Smartfón, ktorý sa po otvorení zmení na malý tablet, spoznáme už o niekoľko dní na technologickej konferencii Oppo Inno Day 2021.

Po Oppo Find X 2021, ktoré ponúka vysúvaciu konštrukciu a živé fotografie sme vám priniesli v tomto článku, ukázal výrobca svoj prvý skladací smartfón. Dostal pomenovanie Oppo Find N a otvára sa podobne, ako Samsung Galaxy Z Fold3 alebo Huawei Mate X2

Aj keď krátke videá veľa neprezradili, známy leaker už zverejnil fotografie, ktoré novinku predstavujú bližšie. Vidíme tak menší vonkajší disple s otvorom na prednú kameruj, ktorý podobne ako pri Folde od Samsungu, poslúži pri základnom používaní telefónu. Po roztvorení konštrukcie sa odhalí veľký displej. Zariadenie vyzerá byť kompaktnejšie než konkurenčné modely. 

Tlačová správa firmy prezrádza, že s uvedením skladacieho zariadenia neponáhľali, lebo chcú na trh priniesť produkt, ktorý spĺňa parametre pre kvalitný používateľský zážitok. 

Find N je výsledkom štvorročného výskumu a vývoja šiestich prototypov. Prvá generácia Find N vraj pochádza z apríla 2018. Oppo plánuje oficiálne uvedenie novinky 15. decembra, teda na druhý deň technologickej konferencie Oppo Inno Day 2021

Zdroj: twitter.com/oppo, oppo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu