Na jeden záber: CAT S52

Tento odolný dual SIM vyzerá na prvý pohľad ako bežný dotykový smartfón, za ktorý sa nebudete hanbiť ani na pracovnej schôdzke. Prekvapil aj dobrým fotoaparátom.

Odolné smartfóny zvyčajne vynikajú špecifickým dizajnom, ktorý nemusí vyhovovať záujemcom o pekný mobil. CAT S52 ale vyzerá ako bežný dotykový smartfón. Len bočná strana so skrutkami napovedá, že patrí do skupiny odolných telefónov. 

Hardvérovou výbavou neohúri, najmä slabý čipset má na svedomí občasné pomalšie rekacie. No na druhej strane vďaka tomu ponúka 3100 mAh batéria dvojdňovú výdrž na jedno nabitie. Ďalším plusom je trojitý slot, dva pre SIM a jeden samostatný pre microSD kartu. 

Ako už písal kolega Richard v podrobnej recenzii CAT S52 - odolný a pekný, veľkým pokrokom je prekvapivo dobrý fotoaparát. Jeho kvality si môžete pozrieť v článku Takto fotí CAT S52. Telefónu nechýba odomykanie čítačkou prstov ani rozpoznávanie tvárou. 

Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe a komu sa nechce čítať textová recenzia, všetko dôležité sa dozvie aj z redakčného videa. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu