K sérii Samsung Galaxy S10 získate Watch Active zadarmo alebo až 920 eur späť

Samsung spúšťa od 16. septembra dve zaujímavé akcie pre všetkých záujemcov o modely z radu Galaxy S10. navyše získajú službu YouTube Premium na štyri mesiace bez poplatku.

Prvá akcia prebieha v internetovom obchode a v značkových predajniach Samsungu. Ak si zakúpite jeden z modelov Galaxy S10e, Galaxy S10 alebo Galaxy S10+, dostanete športové hodinky Samsung Galaxy Watch Active zadarmo. Akcia prebieha od 16. septembra do 6. októbra alebo do vypredania zásob. Recenziu inteligentných hodiniek hľadajte na našom webe pod názvom Samsung Galaxy Watch Active - okrúhly konkurent Apple Watch

Druhá ponuka je jesennou verziou známej akcie Vymeňte starý za nový. Takisto sa týka trojice modelov radu galaxy S10 a môžete pri odpredaní svojho starého telefónu získať až 920 eur späť

Suma 920 eur reprezentuje najvyššiu možnú výkupnú cenu použitého a funkčného zariadenia iPhone XS Max. V priebehu tejto akcie pritom za svoje staršie modely vybraných konkurenčných značiek a vybrané rady Galaxy získate vyššiu cenu než pri bežnom výkupe. 

Súčasťou tejto akcie je aj cashback do výšky 150 eur, ktorý môže využiť záujemca, ktorý nemá staré zariadenie, ktoré by mohol odpredať. 

Všetci, ktorí si zakúpia jeden z modelov série Galaxy S10, získajú ako bonus službu YouTube Premium na štyri mesiace zadarmo. 

Akcia Vymeňte starý za nový prebieha od 16. septembra do 31. októbra alebo do vyčerpania bonusov. Celý postup registrácie a ďalšie informácie o akcii sú dispozícii na stránke www.novysamsung.sk

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Lenka Ivančíková17.09.2019 - 08:24 Trvalý odkaz

Ved v clanku pisem: Ak si zakúpite jeden z modelov Galaxy S10e, Galaxy S10 alebo Galaxy S10+, dostanete športové hodinky Samsung Galaxy Watch Active zadarmo. Tak ano, aj k S10e. :-)

kukom617.09.2019 - 12:10 Trvalý odkaz

In reply to by Lenka Ivančíková

Áno, v článku som si to prečítal no pre istotu som sa spytal pretože mi nešlo dohlavy prečo v Čr hodinky k S10e niesu a na Slovensku hej. No medzičasom som si všimol že v officialnom obchode Samsungu je v ČR S10e lacnejšia asi o 80€ ako na Slovensku. Takže asi kôli tomu.

Celá diskusia 3 príspevky