Funkcie skladacieho Galaxy Z Fold5 môžete skúšať aj na iPhone. Potrebujete ale dva

Ak chcete vyskúšať výhody veľkého ohybného displeja a máte iPhone, nie je to problém. Zožeňte si ešte jeden od kamaráta a pustite sa do testovania.

Samsung už od roku 2022 umožňuje používateľom iPhonov skúšať cez apku Try Galaxy funkcie prostredia One UI. Možno sa nechajú zlákať do vôd Androidu. Najnovšia aktualizácia apky prináša kľúčové funkcie Galaxy Z Flip5, Z Fold5 a One UI 5.1.1 aj bez smartfónu Galaxy. 

Na simuláciu zážitku zo skladacieho displeja sú potrebné dva pripojené telefóny. Po stiahnutí aplikácie "Try Galaxy" sa používatelia môžu učiť z užitočných tutoriálov a skúmať aplikácie a miniaplikácie, ako keby ich zažili na domovskej obrazovke telefónu Galaxy.

K dispozícii majú režim FlexCam Galaxy, funkciu drag and drop a rôzne možnosti multitaskingu pri presúvaní obsahu medzi obrazovkami. Používatelia sa dozvedia, čo ponúka ekosystém Galaxy, vrátane rýchleho zdieľania medzi blízkymi a vzdialenými zariadeniami, o výhodách Samsung Health pri spárovaní s hodinkami Galaxy Watch a o ďalších zaujímavých možnostiach, ktoré ponúkajú zariadenia Galaxy. 

Aplikácia Try Galaxy je dostupná v 20 jazykoch vrátane češtiny, slovenčina zatiaľ chýba. Stiahnete si ju naskenovania QR kódu na stránke trygalaxy.com.

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu