Ako získať v Telekome nekonečné volania a 71 GB dát za 8 eur mesačne

Telekom uviedol pre predplatené karty atraktívnu vianočnú ponuku, z ktorej môžete profitovať viac než rok. Za menej než desať eur získate flat na hovory a objem dát, ktorý bežnému používateľovi bude stačiť.

Včera (25. 10. 2023) odštartoval Telekom vianočnú ponuku pre paušálnych zákazníkov aj predplatené karty. Prvýkrát priniesol zákazníkom nielen dvojice zariadení s výhodnou cenou, ale tento rok môžete získať až tri zariadenia k jednomu paušálu. K vlajkovej lodi Samsung Galaxy S23 získate za štyri centy inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch6 a model pre menej náročných Samsung Galaxy A14. 

Predplatenkári majú tentoraz vianočnú ponuku Telekomu naozaj štedrú. Ak ju využijete, môžete mať nekonečné volania a viac než 71 GB dát len za 8 eur mesačne. Ak sa poponáhľate, výhodnú ponuku môžete využívať až 14 mesiacov. 

Ako na to? Stačí si kúpiť novú Predplatenku alebo si preniesť číslo od konkurencie do Telekomu a po prvom dobití kreditu vo výške aspoň 10 eur dostanete bonus 1000 GB dát, ktorý si môžete aktivovať v mobilnej aplikácii do konca tohto roka. 

Operátor na webovej stránke vysvetľuje: "Kým je balík aktívny, každým dobitím kreditu v sume aspoň 10 € si predĺžite platnosť neminutých dát o ďalších 30 dní od dátumu posledného dobitia. Aby ste na dobitie kreditu nezabudli, nastavte si jeho pravidelné dobíjanie v Telekom aplikácii."

Dobitím kreditu minimálne o 10 eur tak posúvate platnosť nespotrebovaných dát o ďalších 30 dní. Takto môžete balík využívať v novembri, decembri aj celý budúci rok, čo vychádza v priemerne na viac než 70 GB mesačne. Ak si za 8 eur aktivujte aj MIXI balíček Nekonečné volania (dostupný iba v Telekom aplikácii) na 30 dní, máte k veľkému množstvu bezplatných dát zadarmo k dispozícii flat na hovory. 

Výhodou predplatenej karty v Telekome je automatický prístup do 5G siete bez obmedzení rýchlostí. Dobíjaný kredit môžete využiť na aktiváciu doplnkových balíčkov, platenie za parkovanie MHD a podobne. Pri rušení predplatenej karty viete zažiadať o vyplatenie nespotrebovaného kreditu v hotvosti. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu