Sony Xperia Z3 z Telekomu dostáva Android 5.0 Lollipop

Čitateľ Miroslav nás informoval, že smartfón Sony Xperia Z3 zakúpený v Telekome dostáva aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop.

Modely kúpené vo voľnom predaji sú postupne aktualizované už od polovice marca, no nie je žiadnou zvláštnosťou, keď mobily brané od operátorov sa nových verzií softvéru dočkajú až o niekoľko týždňov neskôr. Inak tomu nebolo ani pri Xperii Z3 z Telekomu.

Majitelia sa môžu tešiť na nový material dizajn, ktorý sprevádza Android 5.0, nový vzhľad oznámení na zamknutej obrazovke, mutifunkčné používateľské profily s režimom Hosť, možnosť ľahko presúvať aplikácie z internej pamäte na SD kartu a ďalšie vylepšenia.

ikona

Google I/O: Nový Android, platforma pre rozvojové trhy, TV, autá a fitnessOtváracia prednáška najväčšej tohtoročnej vývojárskej konferencie Googlu sa niesla najmä v znamení noviniek v operačnom systéme Android. Na jeseň príde jeho nová verzia, no uvidíme ho aj v lacných mobiloch pod 100 dolárov, v automobiloch a nových televízoroch.

Prišla aktualizácia už aj na vaše zariadenie? A čo majitelia smartfónov kupovaných v Orangei? Prišlo aj vám oznámenie o novej verzii softvéru?

Za čitateľský tip ďakujeme.

Diskusia k článku:

bedo 14.04.2015 - 19:43

zrejme to plati aj pre compact,ja som necakal a stiahol oficialu verziu od sony asi pred tyzdnom,aspon som sa zbavil telekomackych zbytocnosti...

aandrejj16.04.2015 - 22:30 Trvalý odkaz

Dnes som dostal aktualizaciu telekom na Z2, 629 MB

Celá diskusia 2 príspevky