Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembri

V decembrovom rebríčku nastali len kozmetické zmeny a nový iPhone 6 vystriedal lacný android od Huawei. Zvyšné modely svoje umiestnenie v top päťke obhájili.

V decembrovej tabuľke opäť kraľujú Samsungy. Jednotu im narušil iba Huawei Ascend Y530, ktorý doteraz bodoval v prvej desiatke, no medzi päťku najobľúbenejších smarfónov sa zatiaľ nedostal. Z hry vypadol iPhone 6. Príčinou zrejme bude výpadok v dodávkach. S jeho naskladnením majú všetci traja operátori problém.

Prvé tri miesta ostali nezmenené. Víťazom je lacný Samsung Galaxy Trend Plus, druhú priečku obhájil Samsung Galaxy Ace 4 a na tretej sa nachádza stálica Samsung Galaxy S4 mini. O jedno miesto si polepšil Samsung Galaxy S5 mini, ktorému patrí štvrté miesto. Tabuľku uzatvára novinka rebríčka Huawei Ascend Y530.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v decembrii 2014:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (40 €)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (120 €)

3. Samsung Galaxy S4 mini (210 €)

4. Samsung Galaxy S5 mini (320 €)

5. Huawei Ascend Y530 (30 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v novembriŠtart predaja najnovšieho iPhonu sa odzrkadlil aj v novembrovom rebríčku najpredávanejších smartfónov v Orangei. Aj zaradenie cenovo dostupného Samsungu Galaxy Ace 4 sa ukázalo ako dobrá voľba.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Ako vyzerala zvyšná pätica modelov? V tej decembrovej sa nachádza Samsung S5611, Nokia 208, Sony Xperia M2, Huawei Ascend G620s a Sony Xperia Z1 Compact.

Ktoré telefóny patrili k najpredávanejším za celý rok 2014?

Ten, kto sleduje naše rebríčky pravidelne si určite všimol, že dlhodobou jednotkou u operátora je lacný android Samsung Galaxy Trend Plus, nasledovaný obľúbeným Samsungom Galaxy S4 mini. Tretím najobľúbenejším telefónom medzi zákazníkmi Orangeu je prekvapivo model s klasickou konštrukciou a hardvérovou klávesnicou Samsung S5610. Ako vidno, značka Samsung hrá u zákazníkov prím.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu