Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v novembri

Štart predaja najnovšieho iPhonu sa odzrkadlil aj v novembrovom rebríčku najpredávanejších smartfónov v Orangei. Aj zaradenie cenovo dostupného Samsungu Galaxy Ace 4 sa ukázalo ako dobrá voľba.

V novembrovom mini rebríčku sa nachádzajú takmer samé Samsungy. Až na jeden model. Nový Apple iPhone 6 v 16 GB verzii. Zaujal natoľko, že sa dostal rovno do top päťky. Napriek svojej cene.

Samsung Galaxy Trend Plus sa už po niekoľkýkrát stal najpredávanejším smartfónom v Orangei. Zákazníci zrejme oceňujú jeho nízku cenu a dostatočnú výbavu. Dvojkou sa v ponuke operátora stala nedávno zaradená novinka Samsung Galaxy Ace 4, ktorý zosadil ďalší Samsung, zmenšenú verziu vlajkovej lode roku 2013. Ten sa posunul na tretiu priečku. Na štvrtej nájdeme nový iPhone 6 a prvýkrát sa stretávame aj so Samsungom Galaxy S5 mini, ktorému patrí piata pozícia.

Nasledujúci zoznam je doplnený o cenu telefónu, ktorá platí pre paušálny mesačný poplatok 20 €.

TOP5 najpredávanejších smartfónov v novembri 2014:

1. Samsung Galaxy Trend Plus (40 €)

2. Samsung Galaxy Ace 4 (120 €)

3. Samsung Galaxy S4 mini (210 €)

4. Apple iPhone 6 16 GB (600 €)

5. Samsung Galaxy S5 mini (320 €)

Orange smartfóny

ikona

Orange: TOP5 najpredávanejších smartfónov v októbriV októbri sa u zákazníkov Orangeu darilo nielen Samsungu, ale výrazné úspechy dosiahlo aj Sony. Svojho zástupcu má v rebríčku aj LG.

Náš malý rebríček TOP5 smartfónov Orangeu zostavujeme z desiatky najpredávanejších telefónov za uplynulý mesiac. Možno vás zaujíma aj zvyšná pätica modelov. V tej októbrovej sa nachádza Samsung S5611, Nokia 208, Huawei Ascend Y530, Sony Xperia M2 a Sony Xperia Z1 Compact. Vidíme tak, že v top desiatke je väčšina smartfónov, medzi ktorými jednoznačne víťazí Android.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

golo80 07.12.2014 - 17:37

Pribudne ešte niečo do Vianoc v ponuke Orange???

Celá diskusia 1 príspevok