Android a iOS TIP: Rodinný rozpočet - financie pod kontrolou

Snažíte sa každý mesiac niečo ušetriť a stále vám to nevychádza? Chcete mať prehľad o svojich príjmoch a výdavkoch? S novou slovenskou aplikáciou možno budete mať odteraz vo financiách väčší poriadok.

Projekt Škola rodinných financií už od roku 2008 aktívne učí širokú verejnosť lepšie rozumieť peniazom. Aj prostredníctvom tejto aplikácie chce pokračovať vo vzdelávaní v oblasti financií od samého základu – od prehľadu základných príjmov a výdavkov až po plánovanie rodinného rozpočtu.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Aplikácia Rodinný rozpočet je určená na sledovanie financií – príjmov a výdavkov nielen jednotlivca, ale aj celej rodiny. Prehľad o stavu vášho rodinného rozpočtu tak máte stále pri sebe, vo svojom smartfóne. Zvolíte si dátum, nastavíte členov rodiny, ich príjmy a do jednotlivých kategórií vkladáte svoje výdaje. Nechýba možnosť vložiť pripomienky rôznych splátok do kalendára. Kategórie si upravujete podľa vlastných potrieb. Sledovať môžete nielen svoje financie, ale i jednotlivých členov rodiny. Podrobný prehľad mesiaca rodine ukáže, kde má jej rozpočet rezervy a pomôže financie plánovať.

Všetky údaje, ktoré do aplikácie zadávate, sú dostupné iba vám a sú uložené v telefóne. Dáta sa nikde inde nenahrávajú a nevyužívajú sa ďalšou stranou.

Aplikácia Rodinný rozpočet je určená pre zariadenia s operačným systémom Android 2.2 a vyšší a pre iOS 6.1 a novší. Bezplatne ju stiahnete z Google Play alebo App Store.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Tipy na iOS aplikácie a užitočné rady pre majiteľov iPhonov a iPadov vám na Fony.sk prináša Telekom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu