Android a iOS TIP: KROS Percentá - počítanie percent rýchlo a jednoducho

Počítanie s percentami mnohým z nás nejde tak, ako by sme si veľakrát želali. Alebo vieme ako na to, ale nemáme v potrebnej chvíli po ruke kalkulačku. V týchto prípadoch vám poslúži šikovná a praktická slovenská aplikácia.

Občas sa dostaneme do situácie, keď si chceme vypočítať alebo overiť správnosť zľavy alebo percentuálny nárast, obchodníkom sa možno zíde rýchle vypočítanie marže či ceny produktu s DPH i bez nej.

So slovenskou aplikáciou KROS Percentá máte vždy po ruke kalkulačku, ktorá potrebné percentá vypočíta za vás. Jej menu je veľmi intuitívne a prehľadné. Nielen, že vám vypočíta čo treba, ale zároveň sa dozviete, ako sa výsledku dopracovať. Takto si môžete osviežiť, prípadne doplniť svoje znalosti z matematiky. V histórii nájdete svoje už realizované výpočty.

Aplikácia ponúka:

- výpočet percent

- percentuálny nárast

- zľava v percentách

- percentuálna zmena

- podiel v percentách

- priama úmernosť

- marža

- cena bez DPH

- cena s DPH

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Softvér KROS Percentá je určený pre používateľov mobilných zariadení s operačným systémom Android (od verzie 2.2) a iOS (7.0 a vyšší) a stiahnete si ho bezplatne z Google Play a App Store. Navyše vás nebudú otravovať žiadne reklamy. Aplikácia je lokalizovaná nielen v slovenskom, ale aj českom jazyku.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Tipy na iOS aplikácie a užitočné rady pre majiteľov iPhonov a iPadov vám na Fony.sk prináša Telekom.

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok