Android a iOS TIP: Moje O2 - skontrolujte si spotrebu i kredit

Nová oficiálna aplikácia slúži na rýchly a jednoduchý prehľad o O2 čísle používanom priamo v mobilnom telefóne. Používatelia programu O2 Moja firma majú zatiaľ smolu. (doplnené o vyjadrenie O2)

O2 pripravilo pre majiteľov smartfónov s operačným systémom Android a iOS oficiálnu aplikáciu, s ktorou majú prehľad o svojom telefónnom čísle, čerpaných službách a spotrebovaných minútach či dátach.

Aplikácia Moje O2 SK poslúži pri programoch O2 Fér s platbou na faktúru a O2 Paušál na prezeranie spotrebovaných minút, odoslaných SMS a MMS správ a použitých mobilných dát. Používatelia predplatených kariet s programom O2 Fér si môžu pozrieť výšky zostávajúceho kreditu, čerpanie balíčkov a služieb.

Po prihlásení do aplikácie máte prehľad o svojom telefónnom čísle, vidíte zoznam aktívnych služieb a môžete si napríklad obnoviť alebo predplatiť niektorý internetový balíček. Nechýba zoznam faktúr s informáciami o stave ich úhrady. Nechýbajú kontakty na zákaznícke centrum ani prístup do sekcie Extra výhody.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Do aplikácie je používateľ prihlásený automaticky, pokiaľ má v telefóne vloženú O2 SIM kartu pripojenú na O2 internet. V prípade, že je používateľ pripojený cez Wi-Fi, prihlásiť sa je možné jednorázovo cez SMS kód alebo prostredníctvom mena a hesla, ktoré si vytvoril na webovej verzii Moje O2.

Pozn. redakcie: Biznis zákazníci s programom O2 Moja firma sa bohužiaľ do aplikácie neprihlásia. Či sa pre nich chystá samostatný softvér aktuálne zisťujeme. Získané informácie doplníme do článku hneď, ako dostaneme odpoveď.

Pokiaľ máte viac než jedno O2 číslo, môžete si pozrieť údaje iba na tom čísle, z ktorého sa do aplikácie prihlasujete.

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikácia je dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android 2.2 a vyšším alebo iOS 5.0 a vyšším.

Doplnené 13. 1. 2014 o stanovisko O2 k dostupnosti pre zákazníkov programu O2 Moja firma:

V súčasnosti je aplikácia Moje O2 určená pre zákazníkov s programom O2 Paušál a O2 Fér s platbou na faktúru alebo dobíjaním kreditu. Na dostupnosti pre program O2 Moja Firma, ako aj na ďalších nových možnostiach aplikácie pracujeme. O dostupnosti aktualizácie budeme včas informovať.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Josa 12.01.2014 - 00:46

Zial ani stary (uz neexistujuci) pausal O2 filip.

viperman15.01.2014 - 18:37 Trvalý odkaz

josa: a ked ides cez browser m.o2.sk ? ci tiez to plati na mainstream pausal / o2 fer? takto zobrazuje automaticky uz moje o2 v browseri uz dlhsiu dobu.

Celá diskusia 2 príspevky